De ce apar si cum pot fi indeparatate pungile de sub ochi?

De ce apar si cum pot fi indeparatate pungile de sub ochi?

0 Shares
0
0
0

Exista o multime de persoane, atat femei cat si barbati, care dimineata cand se trezesc si se uita in oglinda, observa cu mare tristete faptul ca le-au aparut pungi sub ochi.

Aparitia pungilor sub ochi este un adevarat fenomen, care are si o denumire stiintifica, si anume edem infraorbital.

Pungile de sub ochi pot sa apara din diferite motive, atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor dupa cum am precizat ceva mai sus in articol.

Exista persoane care au plans seara destul de mult, iar dimineata cand s-au trezit au observat faptul ca pungile de sub ochi si-au facut aparitia pe chipul lor.

Exista cazuri in care anumite persoane au un somn agitat pe timpul noptii si nu se pot odihni corespunzator, iar din acest motiv dimineata cand se trezesc si se uita in oglinda, observa faptul ca au pungi sub ochi.

Pungile de sub ochi pot sa apara in cazul persoanelor care consuma alcool, dat fiind faptul ca acesta dezhidrateaza corpul si usuca atat pielea cat si globul ocular.

Pungile de sub ochi pot sa fie tranmise si prin ereditate, iar pe langa asta, fiecare tip de lichid poate sa faca cearcanele mai pronuntate, insa acestea se vad cel mai bine pe timpul zilei.

Pentru a scapa de pungile de sub ochi, atat femeile cat si barbatii pot incerca diferite trucuri, precum aplicarea unor felii de cartof pe ochi, seara inainte de culcare.

Feliile de castravete sau lingura rece aplicata pe fiecare ochi in parte, reprezinta alte doua modalitati inedite prin care pungile de sub ochi pot fi ajutate sa dispara. Racirea zonei sensibile de sub ochi va avea ca si rezultat reducerea inflamatiei si reducerea aspectului inestetic.

Aplicarea pliculetelor reci de ceai poate sa reprezinte o alta solutie ideala pentru indepartarea pungilor de sub ochi, asa ca persoanele care se confrunta cu aceasta problema pot opta si pentru acest truc, care trebuie insa repetat de cateva ori pe saptamana.

Ei bine, acestea sunt doar cateva trucuri despre care se spune ca ar avea rezultate incredibile in indepartarea pungilor de sub ochi.

Spre deosebire de barbatii care se confrunta cu o asemenea problema destul de neplacuta, si care nu pot sa isi mascheze foarte mult pungile de sub ochi atunci cand ies din casa, femeile au un mare avantaj, si anume faptul ca se pot machia. Asta inseamna ca putin fond de ten poate sa ajute foarte mult la mascarea pungilor de sub ochi.

Trebuie insa mentionat faptul ca exista si tratamente recomandate de catre specialisti, care au intr-adevar rezultate incredibile, si care merita incercate.

Exista insa si situatii in care chirurgii esteticieni le recomanda persoanelor care se confrunta cu o asemenea problema, o interventie chirurgicala care mai este cunoscuta sub denumirea de blefaroplastie.

Una peste alta insa, indiferent ca discutam despre femei sau despre barbati, ca persoanele respective urmeaza remedii naturiste sau opteaza pentru ajutorul doctorului, pungile de sub ochi sunt foarte inestetice si trebuiesc indepartate cat mai rapid.

0 Shares
You May Also Like