De ce ai nevoie de photoboot la nunta?

De ce ai nevoie de photoboot la nunta?

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai frumoase zile din viata unui cuplu, cu siguranta este aceea in care el face marele pas si ii pune inelul pe deget, intreband-o “Vrei sa fii sotia mea?”, iar raspunsul ei este DA.

Din acel moment, cei doi parteneri nu mai sunt simpli iubiti, ci devin logodnici, iar apoi urmeaza ca incetul cu incetul sa inceapa pregatirile de nunta. Acesta este inceputul unei noi etape a vietii lor, a vietii de familie care va urma.

Fiecare isi doreste sa aiba parte de o nunta ca in povesti, motiv datorita caruia, trebuie sa inceapa pregatirile pentru marele eveniment, cel putin cu un an inainte. Mirii trebuie ca mai intai de toate sa gaseasca un wedding planner potrivit.

Acesta este cel mai important serviciu pe care trebuie sa si-l asigure, dat fiind faptul ca, wedding plannerul va fi cel care le va recomanda mirilor cea mai potrivita sala de evenimente in functie de numarul persoanelor care vor lua parte la marele eveniment.

Apoi, mirii trebuie sa se asigure de faptul ca au parte de cele mai bune servicii foto si video la nunta, dat fiind faptul ca fotografiile din ziua marelui eveniment, si totodata filmul nuntii, raman peste ani si ani, amintirile de la marele eveniment.

La recomandarea wedding planner-ului, viitorii miri pot alege sa aiba la nunta photoboot, iar aceasta idee se poate dovedi a fi una cu adevarat inspirata. In randurile care urmeaza ale acestui articol, vom prezenta cateva dintre motivele datorita caruia, mirii pot alege photoboot la nunta lor.

Oaspetilor cu siguranta le placea aceasta surpriza pentru ei. In plus, pe langa faptul ca vor pleca de la marele eveniment cu o amintire (sau mai multe, in functie de cate poze isi fac), invitatii se vor distra cand vor merge la cabina foto, pentru a-si face poze.

Cel mai important avantaj al cabinei foto in aer liber este ca exista mai mult spatiu accesibil! In cazul in care cabina foto clasica are dimensiunile de aproximativ 40 ″ x 60 ″, potecile in aer liber pot ocupa atat spatiu cat doriti, o configuratie obisnuita fiind de aproximativ 8 ′ x 10 ′ (96 ″ x 120 ″)!

In cele din urma, un avantaj de obicei sau nerecunoscut al cabinei foto in aer liber este calitatea suplimentara care rezulta din faptul ca dispune de mai mult spatiu, in special capacitatea de a scoate sursa de lumina usor in lateral pentru a produce un aspect 3D si a simti imaginile tale.

Una dintre cele mai simple metode pentru a obtine imagini de inalta calitate intr-un studio de fotografie este pozitionarea blitzului principal un pic in afara axei (departe de camera). Acest lucru face ca toate fetele din imagine sa fie iluminate cu o umbra blanda dintr-o parte a fetei in cealalta, oferind o experienta tridimensionala.

Cu spatiul suplimentar al unei cabine foto in aer liber, cabina foto „mini-studio” poate fi instalata cu tot atatea iluminari pe care doriti sa le modelati in mod impecabil oaspetilor dvs., cu cantitatea potrivita de evidente si umbre, nu numai pentru fotografii distractive, ci si pentru fotografii de inalta calitate!

Tinand cont de aceste detalii, cu siguranta este indicat ca mirii sa aleaga si o cabna foto pentru nunta, la marele lor eveniment. Dupa ce este rezolvata problema foto-video, iar mirii au deja incheiate contractele pentru aceste servicii, cu siguranta trebui sa ia in considerare si muzica de la nunta.

Exista miri care isi doresc ca la marele lor eveniment sa aleaga doar un dj, care sa se ocupe de muzica. Alti miri isi doresc neaparat sa aiba la nunta o formatie care sa intretina atmosfera.

Wedding planner-ul, in functie de preferintele mirilor, cu siguranta va crea o lista scurta cu orchestrele potrivite, pe care apoi mirii le pot contacta, pentru a le invita sa cante la marele lor eveniment.

Exista de-asemenea miri care isi doresc sa aiba si dj dar si orchesta la nunta. Aceasta va fi o cheltuiala in plus, dar, cu siguranta muzica va fi pentru toate genurile.

Este deosebit de important ca in ceea ce priveste muzica, mirii sa faca alegerile cele mai potrivite. Probabil vi se pare exagerat acest lucru, insa trebuie sa stiti ca in cazul in care acestia au cea mai buna muzica, atat pentru tineret cat si pentru varstnici, invitatii vor fi mereu pe ringul de dans.

Atunci cand insa muzica nu este pe placul inviatilor, acestia de cele mai multe ori fie vor iesi afara la tigara, fie vor sta la masa, ceea ce cu siguranta nu este tocmai placut. Deci, se poate spune ca si muzica este deosebit de importanta pentru acest eveniment.

Asadar, pentru viitorii miri, nunta este un pas important in viata lor, insa trebuie sa se ocupe din timp de organizare, si sa incheie contracte pentru prestarea serviciilor.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…