De ce accesorii are nevoie un iPhone?

De ce accesorii are nevoie un iPhone?

0 Shares
0
0
0

Persoanele care au nevoie de un smartphone, in mod evident se vor gandi mai intai de toate sa isi aleaga un dispozitiv iPhone de la Apple.

De ce iPhone? Pentru ca Apple, in comparatie cu toti ceilalti producatori de top de pe piata (Samsung, Huawei, etc.), vine in intampinarea utilizatorilor cu telefoane care au sistemul de operare diferit.

Daca majoritatea producatorilor de pe piata ne propun telefoane care au sistemul de operare Android, ei bine, iata ca Apple vine cu dispozitivele iPhone, care au sistemul de operare iOS, care este total diferit in comparatie cu sistemul de operare Android.

Pentru acest sistem de operare, dar si pentru specificatiile tehnice uimitoare ale dispozitivelor sale, de multe ori, telefoanele de la Apple reprezinta cea dintai optiune a celor care isi doresc un nou smartphone.

De precizat insa este faptul ca telefoanele celor de la Apple au preturi mai mari in comparatie cu telefoanele Android, insa dispozitivele iPhone isi merita banii datorita specificatiilor tehnice, datorita designului si datorita reputatiei producatorului.

De regula, cei care isi indreapta atentia spre dispozitive iPhone, isi indreapta atentia si spre unele accesorii iPhone, iar o husa iPhone si o folie de protectie pentru ecran, cu siguranta trebuie sa isi aleaga fiecare utilizator.

Folia de protectie pentru ecran este deosebit de eficienta in caz de impact, dat fiind faptul ca ii ofera display-ului protectie. Majoritatea telefoanelor ajung in service pentru o inlocuire display atunci cand sunt scapate pe jos, si nu au aplicata o astfel de folie pe ecran.

Telefoanele iPhone in schimb, atunci cand au o folie de protectie pentru display aplicata, in cel mai nefericit caz vor avea nevoie de o inlocuire folie de protectie ecran. Diferenta de pret intre o inlocuire display iPhone si o inlocuire folie de protectie ecran insa, este una foarte mare.

Apoi, in mod evident, utilizatorii isi vor indrepta atentia si spre o husa iPhone. Exista sute de modele de huse iPhone, iar fiecare utilizator isi poate alege un astfel de accesoriu in functie de preferinte.

Exista huse de tip carcasa, care pot fi fabricate din cauciuc sau silicon, si care protejeaza partile laterale ale telefonului, si spatele acestuia (capacul si bateria telefonului). Aceste huse trebuie sa vina insotite de o folie de protectie pentru ecran, pentru ca husele nu protejeaza si ecranul.

Exista insa si huse de tip flip cover sau chiar si huse universale care sunt compatibile cu modelele iPhone, si care au forma unui saculet. Acestea ofera protectie totala pentru iPhone, dar husele de tip saculet nu sunt atat de populare precum ar merita.

Cat despre huse iPhone, merita adus in discutie faptul ca aceste accesorii pot fi fabricate din diferite materiale, in afara de silicon si cauciuc, dupa cum am mentionat anterior. De exemplu, exista persoane care aleg sa isi indrepte atentia spre huse iPhone confectionate din piele naturala.

O husa iPhone din piele, este si foart eleganta, dar si foarte rezistenta si durabila, deci dispozitivul va fi protejat fara probleme.

Exista persoane care atunci cand isi aleg dispozitivul iPhone isi indreapta atentia si spre pun PopSocket, un accesoriu pentru iPhone ieftin dar deosebit de util. acesta permite o prindere mai buna a dispozitivului intre degete sau cu degetele, iar utilizatorii au sanse mult mai mici sa scape telefonul din mana.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, un popsocket este un accesoriu care in mod indirect poate ajuta telefonul sa nu ajunga in service pentru o inlocuire display, pentru ca nefiind scapat pe jos, telefonul nu are cum sa aiba ecranul spart.

Aceste accesorii se gasesc in diferite modele, stiluri si culori, ceea ce inseamna ca fiecare utilizator isi poate gasi un astfel de accesoriu care sa faca fata cerintelor sale.

Alti utilizatori de iPhone, iar aici discutam despre cei care detin dispozitive de ultima generatie, aleg sa isi indrepte atentia spre incarcatoare wireless. Stim cu totii ca incarcarea wireless are unele avantaje semnificative, asa ca utilizatorii pot alege sa foloseasca si astfel de accesorii pentru incarcarea dispozitivelor iPhone.

Exista utilizatori in schimb care merg la sala, si care nu doresc sa foloseasca acele casti cu fir (pentru modele iPhone mai vechi). Acestia, dar si cei care detin cele mai noi dispozitive iPhone, isi indreapta atentia spre casti fara fir, ideale pentru dispozitivele iPhone. Acestea ofera o calitate si o claritate incredibila a sunetului, iar utilizatorii sunt foarte incantati de ele.

Nu in ultimul rand, mentionam faptul ca exista utilizatori de iPhone care isi indreapta atentia spre selfie stick-uri, in conditiile in care dispozitivele iPhone sunt renumite datorita calitatii selfie-urilor efectuate. Cei pasionati de fotografie si cei care zi de zi incarca selfie-uri pe Instagram, cu siguranta isi vor alege si un astfel de accesoriu.

Iata asadar, care sunt cateva dintre cele mai utile si totodata cele mai populare accesorii care pot fi achizitionate alaturi de in dispozitiv iPhone de la Apple.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…