Curiozitati despre Kashmir Hair

Curiozitati despre Kashmir Hair

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre par, sau mai bine spus despre tratarea parului, foarte multe doamne si domnisoare isi indreapta atentia spre Kashmir Hair, iar in urmatoarele randuri vom discuta despre acest aspect. De ce? Pentru ca femeile au de obicei o multime de curiozitati legate de produsele pe care le folosesc. Iata asadar cateva dintre intrebarile frecvente legate de Kashmir Hair.

CAT DUREAZA TERAPIA DE NETEZIRE?

Terapia de netezire a keratinei Kashmir dureaza in general 6-8 luni in functie de textura parului. Acest lucru este substantial mai lung decat celelalte tratamente cu keratina existente pe piata.

CE ESTE KERATINA?

Keratina este o proteina extrem de puternica, care este o componenta majora in par, piele si unghii. Majoritatea structurii parului, aproximativ 88%, este compusa din cheratina. Prin urmare, este important ca produsele de ingrijire a parului pe care le folosim sa contina aceasta proteina care formeaza in mod natural.

Cea mai mare parte a keratinei care cuprinde parul este materie moarta. Parul, pielea si unghiile sunt toate formate din celule moarte pe care corpul le varsa pe masura ce celulele noi se imping de sus. Utilizarea regulata a sistemului Kashmir Keratin mentine reproducerea celulelor moarte, care serveste ca un strat izolant pentru a proteja tesutul nou delicat de sub ele. Aceasta permite repararea celulelor deteriorate, astfel incat parul sa ramana sanatos si rezistent.

PRIN CE DIFERA KASHMIR KERATIN SYSTEM DE ALTE SISTEME DE NETEZIRE A KERATINEI?

Kashmir Keratin System foloseste keratina in forma sa cea mai minuscula. Prin dezvoltarea unei tehnologii unice care utilizeaza capsule de cheratina, proteinele de cheratina minute sunt absorbite adanc in axul parului, restabilind celulele deteriorate si producand par mai puternic si mai sanatos.

PRODUSELE SUNT TESTATE PE ANIMALE?

Produsele Kashmir Keratin System sunt ecologice si prietenoase cu animalele. Nu exista teste efectuate pe animale. Produsele nu sunt sulfat si paraben.

PRODUSELE POT FI UTILIZATE PE PARUL TRATAT CHIMIC?

Produsele Kashmir Keratin System pot fi utilizate pe par tratat chimic. Produsele au un efect remarcabil asupra parului deteriorat, procesat. Utilizarea regulata a sistemului Kashmir Keratin face parul stralucitor, neted si usor de gestionat.

PARUL POATE FI ONDULAT DUPA UTILIZAREA PRODUSULUI?

Parul coafat este un cinch cu Kashmir Keratin. Parul nu devine rigid, ca si in cazul altor tratamente. Cu Kashmir Keratin, parul este flexibil si moale. Uscatoarele, si placa de intins parul pot fi folosite pentru a produce exact stilul dorit.

PARUL POATE FI COLORAT DUPA UTILIZAREA PRODUSULUI?

Utilizarea regulata a Kashmir Keratin face ca culoarea parului sa fie o experienta cu totul noua. Datorita naturii sale restauratoare, parul nu va mai aparea uscat si deteriorat dupa colorare. Zilele acelea s-au terminat. Parul va parea vibrant, stralucitor si moale. Zilnic va fi o zi buna de par!

CAT TIMP TREBUIE SA ASTEPT INAINTE SA SPAL PARUL?

Unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizarii Kashmir Keratin este ca rezultatele sunt cu actiune rapida. Procesul de indreptare dureaza mai putin de doua ore, iar parul poate fi spalat intr-o ora de utilizare. Tehnologia avansata a acestei linii de produse depaseste orice alt tratament cu keratina disponibil in prezent. Nu mai exista frica de a se uda parul dupa tratament. Cu Kashmir Keratin, rezultatele sunt imediate, iar intretinerea este o briza.

Asadar, inainte de a incheia acest articol, iata alte cateva detalii importante pe care cu siguranta trebuie sa le cunoasteti despre Kashmir Hair inainte de a va aplica aceste produse pe par: Cu formule vechi de tratamente cu keratina din Brazilia, nu aveti voie sa samponati timp de patru pana la cinci zile dupa procesul de tratament. Dar cu Kashmir Keratin, aveti voie sa va udati parul imediat dupa aceeasi zi a procesului de tratament. Trebuie evitate sampoanele care contin sulfati si clorura de sodiu. Aceste sampoane vor smulge parul de umiditatea acestuia si vor interfera cu tratamentul cu keratina.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cam cele mai importante detalii pe care fiecare femeie ar trebui sa le aiba la cunostinta inainte de a-si indrepta atentia spre Kashmir Hair, pentru a incepe un tratament asupra podoabei capilare. Doamnele care isi doresc un asememenea produs pentru tratarea parului, isi pot indrepta atentia spre magazinele online de specialitate, precum BeautyFree, de unde isi pot comanda Kashmir Hair.

0 Shares
You May Also Like