Cumpara prouse de make-up potrivite pentru tine

Cumpara prouse de make-up potrivite pentru tine

0 Shares
0
0
0

Machiajul a fost utilizat din cele mai vechi timpuri. Chiar daca in trecut, produsele pentru realizarea unui machiaj erau rudimentare si poate nici foarte sanatoase, atat femeile cat si barbatii au utilizat machiajul pentru diverse scopuri. Machiajul nu a fost folosit doar pentru infrumusetarea chipului unui om.

El s-a folosit, si se foloseste si in prezent pentru a simboliza ceva sau pentru a transmite o stare. Machiajul face parte din imaginea ta cand iesi in societate. Alegerea ta poate spune multe lucruri despre personalitatea sau intentiile tale. Indiferent daca alegi unul simplu, sau unul mai intens, iti trebuie produse de calitate.

Ce produse iti trebuie?

Conteaza foarte mult ce intentii ai. Daca doresti un machiaj de zi, se recomanda de specialisti sa nu iti incarci tenul prea mult. Totul trebuie sa fie mai usor si subtil. Conteaza si varsta pe care o ai. Cand ai 20 de ani, machiajul chiar nu trebuie sa fie foarte puternic. Nu este nevoie de prea mult.

Acum, aceste reguli, nu se aplica in orice situatie. Machiajul, asa cum a fost mentionat anterior, nu este intodeauna doar pentru a adauga putina stralucire chipului. Sunt persoane care au nevoie de machiaj pentru a ascunde diverse cicatrici sau defecte evidente. Nu intodeauna trebuie sa tinem cont de sfaturile altora. Mai degraba, trebuie sa tii cont de ce iti place tie si ce te face pe tine sa te simti confortabil.

Pentru realizarea unui machiaj complet este bine sa ai in trusa ta produse precum: baza de machiaj pentru fata si ploape, fond de ten care poate fi inlocuit de un BB cream sau CC cream, o paleta pentru contur, corector, fard de obraz, fard de ploape, rimel si pudra pentru fixarea machiajului. Pe langa toate acestea sa ai cateva rujuri sau gloss-uri este mai mult decat important.

Accesorii pentru machiaj

Dupa ce au fost insirate cateva machiaje pe care orice doamna sau domnisoara ar trebui sa le aiba in trusa personala, urmatoarele lucruri mentionate vor fi accesoriile necesare pentru aplicarea acestor produse. Cele mai frecvent utilizate sunt pensulele de machiaj.

Exista pensule pentru aplicarea fondului de ten, a corectorului, a conturului, a fardului de obraz si de ploape si al pudrei. In functie de scopul acestora ele difera in ceea ce priveste dimensiunea, desimea perilor si asprimea acestora. Pe langa pensule, sunt persoane care prefera sa aplice fondul de ten si corectorul cu ajutorul bureteilor special conceputi pentru acest scop. Fardul de ochi se poate aplica si cu buretei speciali.

Pe langa toate acestea exista si alte accesorii precum dispozitivele de curatat pensulele de machiaj. Acestea trebuie spalate zilnic si nu este o sarcina foarte usoara, deorece machiajele patrund cu usurinta printre perii acestor pensule si se fixeaza la fel de bine cum o fac si pe chipul tau.

Alte accesorii optionale

Pe langa cele deja enumerate, care, de regula, sunt obligatorii pentru a realiza un machiaj, mai exista si altele care sunt optionale. Totul depinde de necesitatile fiecarui individ. Poti sa iti cumperi gene false impreuna cu un aplicator special care iti va usura sarcina.

De asemenea clestele de gene poate crea o privire mai profunda, intensificand arcuirea naturala a genelor. Mai poti cumpara ascutitori pentru creioane, suporti speciali pentru pensule si recipienti cu pulverizator ce pot fi umpluti cu solutii de fixare a machiajului sau cu apa termala.

0 Shares
You May Also Like