Cum va puteti apara de greieri?

0 Shares
0
0
0

Vara este cel mai frumos anotimp din an, este anotimpul cald, este anotimpul in care scapam in sfarsit de hainele groase pe care le-am purtat cateva luni de zile. Vara este anotimpul in care mergem la piscina pentru a ne relaxa, sau anotimpul in care stam in curtea din fata casei la plaja. Exista atat de multe motive pentru a iubi vara.

Din pacate insa, exista tot la fel de multe motive pentru a nu astepta vara, iar unul dintre acestea este legat de aparitia insectelor in casele noastre. Cu siguranta atunci cand va confruntati cu acesti musafiri nepoftiti, pe moment nu va mai puteti bucura de frumusetea timpului de afara, insa toate au o rezolvare.

Daca pe timpul verii observati ca insectele incep sa va invadeze locuinta, cu siguranta trebuie sa accesati cat mai repede https://www.3d-deratizarecompleta.ro/servicii/dezinsectie-birouri-case-restaurante, pentru a lua legatura cu cea mai serioasa firma 3D din Romania. Daca va intrebati de unde probine 3D, ei bine, raspunsul este foarte simplu, si anume: Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare.

Ei bine, acum ca am vazut cum trebuie sa procedati atunci cand insectele incearca sa va strice vara, cu siguranta va intrebati care sunt aceste insecte. Mustele, tantarii, gandacii, sunt inamicii dvs., la fel ca si greierii, despre care vom discuta in continuare.

Ce sunt greierii?

Se crede ca exista aproximativ 900 de specii de adevarati greieri care apartin familiei „Gryllidae”. Acesti greieri tind sa fie nocturni si sunt, in general, caracterizati prin aspecte usor aplatizate, corpuri de culoare maro deschis pana la maro inchis si antene lungi.

La fel ca toate insectele, corpurile lor sunt protejate de un exoschelet, care este o carcasa exterioara dura. Este foarte probabil ca cea mai memorabila caracteristica a insectei sa fie picioarele lungi ale partii posterioare care, in afara de faptul ca sunt folosite pentru a sari, sunt folosite pentru comunicare.

De ce aveti greieri acasa?

Cand temperatura aerului exterior incepe sa scada, greierii incep sa caute un loc unde sa se adaposteasca de vremea de iarna, iar atunci ii vei gasi mutandu-se in cladiri si proprietati in care au tot ce le trebuie: mancare, caldura, umiditate si adapost.

Sunt maturatori, iar dieta lor consta in principal in materiale organice si poate include de asemenea, materii vegetale in descompunere. Odata ce ince sa ocupe o proprietate, acestia pot deteriora imbracamintea, tesatura (bumbac, lana, matase si amestecuri sintetice), invelitorile de mobilier, perdelele si chiar tapetul.

Sunt periculosi greierii?

Desi pot musca, este rar ca partile bucale ale unui greier sa puna efectiv pielea in perico. Greierii poarta un numar semnificativ de boli care, desi au capacitatea de a provoca dureri, nu sunt fatale pentru oameni. Aceste numeroase boli pot fi raspandite prin muscatura, contactul fizic sau prin materiile fecale.

Cum scap de greieri?

A scapa de greieri, necesita o abordare pe doua puncte. Greierii traiesc in primul rand afara, asa ca este esential ca, impreuna cu ingrijirea oricarei infestari din interiorul casei sau proprietatii dvs., exteriorul sa fie inspectat pentru a depista unde stau acestia ascunsi.

Aceasta poate fi o sarcina grea si necesita un profesionist calificat si cu experienta in gestionarea daunatorilor pentru a cauta numeroasele surse posibile de infestare.

O pot face singur?

Controlul greierilor folosind metode do-it-yourself nu se dovedeste a fi eficient in multe cazuri. Localizarea sursei infestarii in interior si in afara este cheia, lucru pe care profesionistii in servicii de dezinfectie, dezinsecti si deratizare sunt pregatiti sa-l faca.

Un alt amanunt deosebit de important in ceea ce priveste controlul acestei categorii de insecte si nu numai, este legat de substantele chimice pentru eliminarea insectelor. Pe piata, oamenii nu gasesc solutii extrem de puternice, care sa elimine in totalitate insectele. Specialistii in servicii 3D insa, folosesc solutii si tratamente mult mai puternice, astfel incat actiunile lor sa aiba rezultatul dorit.

Cum pot preveni aparitia insectelor pe viitor?

Prevenirea greierilor este o sarcina foarte dificila, deoarece abia atunci cand temperaturile incep sa scada toamna, vor incepe sa caute adapost, caldura, hrana si apa. Cu toate acestea, asigurandu-va ca toate fisurile si gaurile sunt umplute sau sigilate in subsoluri si in jurul locuintei, acoperisurile, usile si ferestrele vor face mult mai dificila introducerea, infestarea si deteriorarea proprietatii cricketului.

Este sigur tratamentul de eliminare a acestora?

Fiecare produs utilizat de catre specialistii in servicii 3D (deratizare, dezinfectie si dezinsectie), a fost supus unor testari extinse, si a fost inregistrat pentru controlul daunatorilor. Doar dupa ce a fost aprobat produsul, acesta urmeaza sa fie aplicat, urmand un set strict de orientari.

Acest lucru inseamna ca puteti fi sigur ca nu va provoca niciun rau oamenilor sau animalelor de companie, chiar daca produsul folosit de catre specialisti, este mai puternic si are un efect mai toxic decat produsele pe care le puteti cumpara dvs. de la un magazin oarecare din oras.

0 Shares
You May Also Like