Cum trebuie facuta alegerea corecta a rotilor si rotilelor?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de domeniul de aplicabilitate, atat rotile, cat si rotilele trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici pentru a se incadra in categoria produselor de calitate ce se afla in momentul respectiv pe piata.

Specialistii Tente Romania iti ofera aceste repere dupa care sa te ghidezi atunci cand vrei sa iti achizitionezi roti sau rotile pentru mobilier, in domeniul medical sau chiar pentru uz personal, in construierea diferitelor obiecte:

  1. Baza – nu trebuie sa te grabesti sa cumperi un produs dupa brand, nu toate pun la dispozitia clientilor produse calitative. Atunci cand trebuie sa faci o alegere, uita-te mai intai cum ajung sa fie comercializate produsele pe care urmeaza sa le achizitionezi. Materialul din care rotile sunt concepute sunt diferite in functie de domeniul in care acestea urmeaza a fi folosite.
  • In domeniul industrial se pliaza cel mai bine un material metalic
  • In domeniul comercial sau chiar medical, rotile poliuretan sunt mult mai eficiente. Se pot chiar si inlocui rotile si rotilele vechi cu altele noi din cauciuc, silicon, poliamida sau plastic.
  1. Echilibrul – deoarece capacitatea rotilor sau rotilelor este de a sustine si de a permite mobilitatea diferitelor obiecte sau lucruri, ele trebuie sa se afle intr-un echilibru permanent, indiferent de pozitia in care sunt asezate sau viteza de deplasare.
  2. Zgomotul produs – probabil te-ai gandit la aceasta caracteristica importanta, care in diferite domenii de activitate isi pune destul de mult amprenta. Silentiozitatea este necesara pentru rotile dispozitivelor care sunt puse des in miscare deoarece pot provoca disconfort din punct de vedere auditiv si stii prea bine ca nu e deloc placut.
  3. Eficacitatea – cum altfel poti garanta calitatea unui produs, precum rotile si rotile produse de Tente Romania, decat prin eficacitatea acestora in mediul lor de actiune. De obicei aceste produse sunt supuse unor miscari repetate si dese, ce pot duce la uzarea rapida a unui scaun cu rotile sau o masa mobila, spre exemplu. Cele mai des utilizate astfel de produse  sunt cele de uz casnic, iar cantitatea in care ele sunt fabricate este de mare tonaj.

Pentru ca tu sa alegi produsul potrivit viziteaza siteul tente.com/ro-ro/.

0 Shares
You May Also Like