Cum se numeste cartea scrisa de Vanessa Youness Amal?

Cum se numeste cartea scrisa de Vanessa Youness Amal?

0 Shares
0
0
0

Vanessa Youness Amal este autoarea cartii „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”, care a avut lansarea la data de 4 iunie 2019. In carte, dr. Vanessa Youness povesteste totul despre tratamentul pe care l-a urmat pas cu pas, pe care l-a urmat pentru a se vindeca de o boala incurabila, si anume scleroza multipla.

Ea a fost ajutata in tot acest proces de vindecare de catre doctorul Stefan Stangaciu, cel care i-a fost alaturi si la lansarea cartii.

Daca va intrebati cum a inceput totul, ei bine Vanessa Youness Amal, avea 22 de ani si se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica, insa viata ei s-a schimbat radical atunci cand a aflat ca se confrunta cu o boala fara leac, si anume scleroza multipla.

Cand a aflat acest lucru, Vanessa si-a acceptat diagnosticul, si a cautat solutia ideala pentru a se salva. Pentru a va da seama cat de grava este boala cu care a fost diagnosticata Vanessa, vom prezenta pe scurt cateva detalii despre SM.

Scleroza multipla (SM) este o boala cronica unde sistemul imunitar ataca sistemul nervos central care cuprinde creierul, maduva spinarii si nervii optici. Scleroza multipla mai este denumita si o boala mediata de imunitate. Pe masura ce sistemul imunitar ataca sistemul nervos, mielina care protejeaza fibrele nervoase ale sistemului nervos este deteriorata si se formeaza tesutul cicatricial (scleroza).

Pe masura ce teaca sau fibra nervoasa este distrusa, impulsurile care calatoresc pe acel nerv sunt distorsionate sau intrerupte. Aceasta produce varietatea de simptome care apar, care pot varia de la amorteala la membre pana la paralizie sau pierderea vederii.

Fiecare persoana cu scleroza multipla va experimenta boala intr-un mod diferit. Unele dintre cele mai frecvente simptome ale SM includ oboseala; amorteala; probleme de mers, echilibru si coordonare, disfunctii ale intestinului si / sau vezicii urinare, ameteli, disfunctie sexuala, durere, disfunctie cognitiva, depresie si schimbari emotionale; si spasticitate.

Printre simptomele mai putin frecvente ale sclerozei multiple se regasesc: tulburari de vorbire, probleme de inghitire, dureri de cap, pierderi de auz, convulsii, tremor, probleme de respiratie si mancarime. Daca va simtiti ca prezentati oricare dintre aceste simptome, contactati imediat profesionistul medical.

Acestea sunt pe scurt cateva dintre detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti, pentru a intelege cu adevarat cat de grea este aceasta boala. Dupa cum va spuneam, la doar 22 de ani, Vanessa Youness Amal a fost diagnosticata cu aceasta boala, insa nu si-a pierdut speranta, si datorita planului de tratament recomandat de catre doctorul Stefan Stangaciu, a reusit sa se vindece complet.

Ce a urmat mai apoi, cu siguranta fiecare dintre dvs. cunoasteti. A lansat Clinica Youness, care le ofera pacientilor cu scleroza multipla si nu numai, posibilitatea de a se trata.

De-asemenea, eroina acestei povesti a lansat Fundatia Youness, dar si Fondul de investitii Youness, prin intermediul carora isi doreste sa ajute pacientii sa se trateze.

Apoi, la data de 4 iunie 2019 dupa cum va spuneam, a lansat cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”, la 11 ani distanta de cand a fost diagnosticata cu aceasta boala cumplita. In carte, autoarea descrie tot protocolul de tratament pe care l-a urmat la recomandarea medicului Stefan Stangaciu, cel care a ajutat-o sa se vindece.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…