Cum se face microdermabraziunea faciala?

0 Shares
0
0
0

Tratamentele de microdermabraziune au la baza un aparat microdermabraziune care prin specificul sau face diferenta dintre un tratament reusit si unul esuat.

Tratamentul care se realizeaza cu aceste aparate reprezinta o foarte buna metoda cu ajutorul careia se curata si se exfoliaza pielea si se elimina toate tesuturile moarte si impuritatile care sunt localizate pe primul strat de piele, cu scopul de a imbunatti aspectul si textura pe care o are epiderma.

Conform dermatologilor, tratamentul pentru fata cu ajutorul acestor tehnici este cel mai bun tratament pentru curatare, pentru reimprospatare si pentru a reface supletea pielii.

Aceste tehnici sunt cunoscute, datorita simplitatii lor, prin denumirea de lunch peeling, sau gomajul de la pranz, pentru ca procedeul nu implica tehnici chirurgicale, este neinvaziv si nu doare in momentul in care este aplicat.

Acest tratament este practicat frecvent in cabinetele medicale ori in centrele de infrumusetare. Aceasta denumire a fost data pentru ca se poate face in perioade extrem de scurte de timp si pacientii nu au restrictii de conduita.

Se pot chiar machia imediat dupa ce sedinta s-a terminat. Dupa acest tratament nu vor aparea pete, zone rosii ori iritatii.

Pentru a se putea realiza o slefuire precisa si cat mai bine controlata, tratamentele faciale cu microdermabraziune au rolul de a stimula membrana bazala si de a produce celule noi.

Regenerarea tegumentului are loc din interior spre zona exterioara si cu ajutorul exfolierii se va deschide si drumul celulelor noi care vor fi impinse la suprafata pielii. Microdermabraziunea nu e un tratament cosmetic normal.

Studiile ne arata ca absorbtia unor clase de substante active va creste cu mult dupa ce realizam acest tratament.

Tratamentul are rolul de a deschide pentru o perioada ferestrele spre straturile profunde ale pielii si de asta este important sa profitam cu totii de aceste oportunitati. In contextul acesta, este indicat sa privim dermabraziunea ca si un instrument de crestere pentru absorbtia produselor cosmetice in piele pentru ca acestea sa poata avea un efect maxim.

Centrele de infrumusetare, includ in general acest tratament in protocoale complexe ce implica si linii de tratare concepute special pentru acest scop si anumte fiole de puritate medicala, cosmetice profesionale si alte elemente care au rolul de a intregi eficacitatea tratamentelor de dermabraziune cu diamante.

Centrele spa utilizeaza in prezent cele mai noi tehnologii din zona esteticii faciale si anume aparatele cu diamante. Comparativ cu metodele vechi care se bazeaza pe cristalele de corindon, sistemele cu diamante sunt hipoalrgenice si nu implica riscuri de aparitie a infectiei cu particulele care se desprind, nu genereaza reactii adverse si nu irita mucoasele.

Aparatele de dermabraziune care au diamante sunt folosite si in cabinetele medicale pentru estetica. Aceste aparate au 9 capete pentru tratament facute din otel chirurgical si diamante aplicate care au dimensiuni diferite si diverse grade de abraziune, si sunt foarte utile pentru a personaliza tratamentul.

Acestea sunt foarte bune si pentru zonele care sunt mai greu de accesat dar si pentru cele care sunt sensibile. In timpul acesta aparatul are si vacuum reglabil care duce la tratamente sigure ce se realizeaza in profunzime si uniform.

0 Shares
You May Also Like