Cum se face marirea sanilor cu implant silicon?

Cum se face marirea sanilor cu implant silicon?

0 Shares
0
0
0

Intr-o lume in care imaginea conteaza din ce in ce mai mult, este evident faptul ca fiecare femeie va pune foarte mare accent pe corpul sau, astfel incat acesta sa arate merei intr-un mod impecabil.

Tocmai din acest motiv, acele femei care nu sunt multumite de dimensiunile sanilor lor, aleg sa opteze pentru un procedeu de marire a sanilor, iar acest procedeu ar fi de exemplu un implant silicon.

Se pare ca acest procedeu, a fost cea mai des efectuata operatie estetica in ultimii ani, iar femeile sunt in continuare dornice sa isi mareasca sanii.

Se spune despre pieptul unei femei ca acesta are un rol important in definirea personalitatii acesteia, dar si ca poate sa infulenteze foarte mult procesul de cautare a unui partener de viata, pentru ca pieptul poate avea un impact foarte mare asupra imaginii.

Asadar, este foarte important ca o femeie sa aiba un piept cat mai frumos, si sa fie cat mai multumita de sanii ei.

Interventia chirurgicala care vizeaza marirea sanilor, este un procedeu chirurgical prin care sanii cresc foarte mult in volum datorita implanturilor cu silicon.

Motivatia femeilor pentru a opta pentru o astfel de operatie estetica, poate sa fie una dupa cum si numele o spune, de natura estetica, insa femeile pot opta pentru o astfel de interventie chirurgicala chiar si pentru reconstruirea sanilor dupa mastectomie, sau dupa deformarea acestora provocata de alte cauze.

Daca discutam despre marirea sanilor in argumente de natura estetica, atunci trebuie mentionat faptul ca o multime de femei aleg sa isi mareasca sanii pentru ca nu sunt multumite de dimensiunile pieptului lor, nu sunt multumite de forma acestora dupa sarcina, alaptare sau chiar si dupa scaderea in greutate.

Deasemenea, sunt cazuri in care asimetria semnificativa dintre cei doi sani, reprezinta iarasi un motiv intemeiat pentru care femeile aleg sa isi faca operatii de marire a sanilor.

Referitor la aceste operatii estetice, in ciuda faptului ca au existat o multime de mituri conform carora femeile care opteaza pentru implanturile cu silicon sunt predispuse cancerului mamar, trebuie mentionat faptul ca s-au efectuat o multime de studii, si s-a constatat faptul ca implantul cu silicon nu afecteaza in nici un fel sanatatea, si nici nu creste riscul acestui tip de cancer.

Referitor la acest tip de interventii chirurgicale, ele sunt ideale pentru acele femei sanatoase, care isi doresc imbunatatirea imaginii prin intermediul maririi sanilor. Sunt femei care scad in greutate si care nu mai sunt multumite de felul in care le arata sanii, motiv pentru care isi doresc un asemenea implant.

Sunt femei care isi doresc un asemenea implant cu silicon datorita faptului ca inainteaza in carsta, iar din acest motiv, sanii lor sunt mai putin elastici si lasati. Deasemenea, sunt cazuri in care exista o diferenta semnificativa intre cei doi sani, iar in aceasta situatie, operatia estetica de marire a sanilor poate reprezenta cea mai buna solutie pentru ele.

Chiar si femeile care din diferite motive au fost operate la sani pot sa opteze pentru acest tip de operatie, daca nu mai sunt multumite de forma pe care o au sanii lor.

0 Shares
You May Also Like