Cum se comporta Samsung Galaxy S10 comparativ cu alte telefoane similare?

Cum se comporta Samsung Galaxy S10 comparativ cu alte telefoane similare?

0 Shares
0
0
0

S-a constatat ca pe toate telefoanele noi, camerele ultra large introduse ofera pe langa beneficiile majore in ceea ce priveste calitatea foto si unele mici dezavantaje. Camera  este predispusa la denaturare, iar marginile sunt adesea destul de smooth, dar asta face parte din caracteristicile unei astfel de optici, si se regaseste si pe cele mai noi telefoane Samsung.

Exista unele lucruri la care Samsung este destul de bun. Modul portret ofera o buna separare si unele efecte frumoase – atat pe camerele frontale, cat si pe cele din spate, dar lucrul care ne intereseaza cel mai mult este ca experienta de pe camera frontala S10 este putin diferita de obiectivul dual S10 +.

De la lansare, Samsung a cautat sa abordeze situatia de filmare pe timp de noapte. Odata cu schimbarea Google Pixel, Huawei a modificat de asemenea camera in acest sens, iar filmarea pe timp de noapte este subiectul fierbinte pentru smartphone-uri in prezent. Modul de noapte Samsung alungeste expunerea si apoi proceseaza imaginea pentru a va oferi un rezultat mai bun decat filmarea in modul automat. Asta functioneaza, dar nu este o functie predefinita – iar faptul ca trebuie sa intrii si sa il selectezi manual din meniul Samsung, inseamna ca este mai putin eficient in general.

Cu atat de multe modificari provenite din alte zone, este foarte usor in prezent sa treci cu vederea Samsung. Galaxy S10 se adauga la ofertele anterioare ale companiei, fara a fi un pas imens inainte pentru brand. Exista functii noi, dar experienta oferita de dispozitivul anterior a fost, de asemenea, excelenta.

De asemenea, pretul ramane destul de ridicat, fiind o oferta mai scumpa decat dispozitive precum Xiaomi Mi 9T sau OnePlus 7T – ambele oferind performante similare. Insa ceea ce Samsung ofera este consecventa, un sistem de operare matur si sofisticat cu ajutorul One UI si o experienta extraordinara. Durata de viata a bateriei constituie singurul neajuns real daca folosesti intens acest dispozitiv.

In cele din urma, este greu sa nu fii impresionat de Samsung Galaxy S10. Poate nu este la fel de impresionant ca S10+ insa  este totusi un telefon excelent care iti satisface cele mai solicitante cerinte.

Daca sunteti in cautarea unei puteri similare pe un telefon care costa mult mai putin, atunci Xiaomi Mi 9T Pro este dispozitivul recomandat. Ofera un display excelent si bun, cu o camera la fel buna ca Samsung. Ceea ce difera este totusi experienta software, pentru ca lipseste rafinamentul oferit de Samsung.

Huawei si-a aratat maiestria cu telefoane progresiv impresionante. P30 Pro vine cu o camera de ultima generatie, cu o durata de viata excelenta a bateriei si cu multa putere. Problema cu care se confrunta acum Huawei este o anumita incertitudine cu privire la viitorul sau cu Android.

Samsung a facut o miscare intr-o directie mai accesibila cu Galaxy S10e, oferind o alternativa mai ieftina la telefoanele-pilot. Are aceeasi putere de baza ca Galaxy S10, dar pierde unele dintre caracteristici – Infinity Display si una dintre camere. Cu toate acestea, experienta oferita de acest telefon este inca destul de buna.

 

0 Shares
You May Also Like