Cum se alege balsamul pentru par

Cum se alege balsamul pentru par?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa poarte o tinuta eleganta, pentru a participa la un anumit eveniment important, in mod evident orice femeie isi doreste sa opteze pentru o coafura care sa o ajute sa iasa in evidenta.

Ei bine, de multe ori femeile nu pot sa fie coafate dupa cum si-ar dori, iar acest lucru este cauzat de faptul ca parul lor este foarte sensibil, iar firele de par li se rup si cad foarte rapid.

In cazul femeilor, caderea parului poate avea diferite cauze, precum problemele hormonale, stresul, folosirea unor produse cosmetic, etc., iar toti acesti factori vor duce la caderea firelor de par.

Ei bine, sunt insa si femei care pun mare pret pe parul lor, si care urmeaza tratamente pentru par, tratamente pentru oprirea caderii parului, si folosesc diferite produse de top, de la un sampon care are astfel de efecte, si pana la un balsam par foarte bun.

Si daca tot am adus in discutie aceste doua produse, trebuie mentionat faptul ca samponul de par este folosit pentru a spala parul, iar acesta poate actiona asupra radacinii firului de par, poate hrani foarte eficient radacina, astfel incat firele de par sa nu mai cada, ba chiar sa creasca foarte rapid.

Referitor la balsamul pentru par, acesta are mai mult rolul de a facilita descurcarea firelor de par, si de a le oferi acestora stralucirea necesara.

In cazul in care insa discutam despre parul cret sau despre parul vopsit, balsamul pentru par este produsul ideal, nu doar pentru ca descurca firele de par incalcite, insa hidrateaza foarte bine aceste fire de par.

In momentul in care vine vorba despre aplicarea balsamului pentru par, acesta are pe prospect, un timp recomandat de catre producator, pentru a fi tinut pe par. De regula, dupa spusele specialistilor, balsamul pentru par, trebuie lasat sa actioneze asupra firelor de par intre 2 si 15 minute.

Ei bine, trebuie mentionat insa faptul ca aceste produse pentru par trebuiesc foarte bine aplicate, pentru ca in caz contrar, nu doar ca persoanele respective se vor confrunta cu caderea parului, insa vor mai trebui sa se lupte si cu matreata, care este un alt factor nedorit.

In momentul in care se foloseste un sampon puternic pentru un scalp subtire, pielea se va usuca, motiv pentru care va aparea matreata. Referitor la balsamul pentru par, trebuie mentionat faptul ca acesta nu trebuie aplicat pe scalp, ci doar pe lungimea firului de par.

Referitor la alegerea balsamului pentru par, trebuie mentionat faptul ca acesta trebuie ales in functie de tipul parului.

In cazul unui par fin, cu siguranta se va alege un balsam mediu hidratant, care ii va oferi luciu parului, si va ajuta la descurcarea usoara a firelor de par. Un balsam puternic va duce la ingrosarea firelor de par.

In cazul unui par cret, atunci balsamul trebuie sa fie puternic hidratant. Daca discutam despre parul vopsit, atunci trebuie ales balsamul in functie de culoarea parului, pentru ca ingredientele de hidratare sunt diferite.

In cazul parului natural, trebuie mentionat faptul ca deja luciul exista, iar balsamul va intretine acest lucru, si va ajuta doar la descurcarea firelor de par.

0 Shares
You May Also Like