Cum sa-ti porti ciorapii cu stil si feminitate?

Cum sa-ti porti ciorapii cu stil si feminitate?

0 Shares
0
0
0

Picioarele tale merita toata atentia, iar punerea lor in valoare trece printr-un aliat de nadejde: colantii si dresurile. Cum sa porti ciorapii cu stil este o intrebare buna pe care trebuie sa ti-o pui daca vrei sa-ti feminizezi look-ul. Dar nu va limitati la traditionalele colanti negri. Exista si alte optiuni pentru a te face sa arati bine si a adauga o nota de originalitate tinutei tale. Dar nu stii intotdeauna ce dresuri sa alegi, ce sa porti cu ele, cum sa le combini si ce stiluri sunt cele mai elegante. Iti vom da toate sfaturile de care ai nevoie pentru a te asigura ca nu vei mai face niciodata o greseala atunci cand inveti cum se asorteaza ciorapii si dresurile! Veti avea apoi picioare frumoase si bine conturate. Un atu de stil incontestabil!

Care sunt diferitele tipuri de ciorapi?

Dresurile si ciorapii sunt articole de imbracaminte sau lenjerie de corp stramta care acopera picioarele de la talie in jos. Pot fi purtati sub fuste, rochii si pantaloni scurti. Acestea ofera caldura si confort si va pun in valoare picioarele. Exista diferite tipuri de dresuri: 100% poliamida pentru gama inferioara; elastan, matase si microfibre pentru gama superioara (si cele mai confortabile datorita amestecului de fibre diferite).

Cum functioneaza celebrul negationist?

Stiati ca este nevoie de aproximativ 14 kilometri de fire pentru a face o pereche de ciorapi? Destul de incredibil, nu-i asa? Denierul este o unitate de masura care va va indica nivelul de opacitate al dresurilor voastre. Mai exact, este o unitate de greutate. Pe scurt, si ca sa o spunem pe scurt:

Un ciorap de 10 denari este un ciorap cu 9000 de metri de fibra echivalenta cu 10 g. Prin urmare, acesta va fi alcatuit dintr-o fibra foarte fina si foarte usoara. Colantii vor fi subtiri si transparenti. Pe de alta parte, un ciorap de 100 de denari este un ciorap cu 9.000 de metri de fibra, echivalentul a 100 de grame. Prin urmare, acesta va fi confectionat dintr-o fibra mai groasa im ai grea. Colantii vor fi grosi si opaci.

Tipuri de denier

  • dresurile de 10 sau 15 denari: sunt ciorapi ultra-subtiri si complet transparenti. Acestea sunt foarte fragile si sunt adesea purtate in carne sau in culoarea pielii pentru a trece neobservate.
  • 20 si 30 denari: acestea sunt, de asemenea, transparente, dar intr-o masura mai mica. Acestia sunt dresuri  semi-opaci care sunt adesea purtati in negru. Sunt mai degraba fragile, dar foarte feminine.
  • 50 denari: sunt colanti jumatate opaci si jumatate transparenti. Incepand cu 50 de denari, puteti considera colantii ca fiind opaci. Colantii de 50 de denari sunt mai solizi. Le puteti gasi adesea in culori uni sau cu modele. Acestea sunt subtiri si opace in acelasi timp.
  • Dincolo de 60 – 80 – 100 denari: sunt colanti complet opaci si grosi. Deoarece fibra este grea si groasa, este mai putin elastica si mai putin confortabila. Pentru confort, alegeti colanti de 60-80-100 denari care contin elastan pentru a oferi elasticitate. Veti fi mult mai confortabila pe tot parcursul zilei cu dresuri.
0 Shares
You May Also Like