Cum aplicăm crema pentru zona de sub ochi?

0 Shares
0
0
0

Dacă ești  îngrijorată de îmbătrânirea prematură, este momentul să începi să ai grijă de pielea din jurul ochilor. Pielea din această zonă este foarte delicată, deci este adesea prima afectată de trecerea timpului.

Pentru a menține această piele tânără, ia în considerare utilizarea unei creme pentru ochi. În funcție de formulă, aceste creme pot reda elasticitatea pieli, hidratând-o suficient pentru a lupta cu problemele cauzate de înaintarea în vârstă.

Ca și în cazul tuturor produselor de îngrijire a pielii, este important să aplici corect crema de ochi, pentru a proteja zona și pentru a putea beneficia cu adevărat de proprietățile acestui produs.

Cel mai bun mod de a aplica crema de ochi

Pentru a beneficia la maximum de crema de ochi, urmează acești pași pentru o aplicare corectă:

1.Folosește degetul inelar. Este degetul în care avem cea mai puțină putere, așa că va avea în mod natural o atingere blândă.

2.Scoate o cantitate de produs de mărimea unui bob de mazăre.

3.Aplică puncte mici sub ochi, începând din colțul interior și deplasându-te spre exterior. Evită să aplici cremă prea aproape de genele de jos.

4.Tapotează ușor zona până intră produsul în piele. Evită să tragi sau să freci.

5.Așteaptă 2 minute pentru a lăsa crema să se absoarbă complet.

6.Aplică restul produselor de îngrijire a pielii și machiajului.

Încearcă să nu folosești o cantitate mare de produs. În caz contrar, crema poate pătrunde în ochi și poate provoca iritații. De asemenea, nu este recomandat să aplici cremă de ochi pe pleoape, cu excepția cazului în care instrucțiunile spun că este sigur să faci acest lucru.

În general, crema pentru ochi trebuie aplicată înainte de crema hidratantă de zi și de protecția solară. Acest lucru se datorează faptului că produsele destinate pentru pielea de sub ochi au o textură ușoară, iar produsele cu formule mai dense ar trebui să rămână pe final.

Observând beneficiile acestor produse de îngrijire și bucurându-se de o gamă largă de ingrediente naturale, coreenii au decis să descopere rețeta ideală pentru o cremă de ochi plină de beneficii. Astfel printre produsele cosmetice coreene, vei putea găsi și o multitudine de creme dedicate zonei din jurul ochilor, pentru a putea decide care ți se potrivește cel mai bine.

Sfaturi pentru îngrijirea pielii de sub ochi

Pe lângă aplicarea corectă a cremei de ochi, urmează aceste sfaturi pentru îngrijirea pielii din zona ochilor:

Masează zona

Masează ușor pielea din jurul ochilor pentru a îmbunătăți circulația și a reduce umflăturile.

Îndepărtează machiajul ochilor

Evită să adormi cu machiajul pe față și ochi. Folosește un produs de îndepărtare a machiajului, care este sigur de utilizat în jurul ochilor.

Poartă ochelari de soare

Folosește nuanțe care blochează razele ultraviolete UVA și UVB. Acest lucru va reduce riscul de apariție a ridurilor și a cancerului de piele în zonă.

Când ar trebui să aplici crema de ochi?

Crema pentru ochi poate fi aplicată în diferite momente ale zilei. Cu toate acestea, vei avea nevoie de o cremă de ochi diferită pentru momente diferite.

Poți aplica cremă pentru ochi:

  • Dimineața: Folosește  o formulă ușoară, deoarece se va simți mai confortabil sub machiaj. Caută un produs cu factor de protecție solară(SPF).
  • Seara: Când aplici cremă de ochi seara, ingredientele se pot absorbi în piele de-a lungul nopții. Alege  o cremă mai vâscoasă, cu ingrediente hidratante și fără SPF.

Crema pentru pielea de sub ochi ar trebui să facă parte din rutina de îngrijire a oricărei femei. Alături de un stil de viață echilibrat și un aport hidric suficient te vei bucura de absența ridurilor, cearcănelor și pungilor de sub ochi pentru multă vreme.

0 Shares
You May Also Like