Cum să protejezi aspectul Iphone-ului tău 

0 Shares
0
0
0

 

 

Utilizatorii dispozitivelor Apple sunt printre cei mai grijuli când vine vorba de brand. Toata lumea este conștientă de prețurile care vin o dată cu un brand, iar cu cât cheltuim mai mult pe dispozitive tindem să le oferim o protecție extra în cazul micilor accidente. Telefoanele celor de la Apple tind să își schimbe designul o dată la doi ani. Că vorbim de numărul de camere, dimensiunile telefonului sau forma acestuia, Apple mereu vine cu o îmbunătățire.

 

Iată câteva sfaturi pentru a-ți proteja Iphone-ul cât mai bine!

 

Folie de protecție pentru ecran

Telefoanele își pierd din valoarea inițială o dată cu trecerea timpului dar și cu zgârieturile apărute pe acesta. Este recomandat să folosești o folie de protecție din silicon sau sticlă pe partea din față iar dacă nu ești un fan al huselor, îți recomandăm să îmbraci tot telefonul într-o folie de protecție din silicon. Această folie este și aderentă, știind că iphone-ul este realizat dintr-un material mai alunecos, folia îți conferă stabilitate atunci când ți telefonul în mână. Dacă nu aplici folie de protecție pe telefon poți să te gândești să achiziționezi acel model de huse care îmbracă atât fața iphone-ului tău cât și spatele acestuia. Poți accesa site-ul celor de la Brandgsm.ro pentru a găsi mai multe modele și culori care ți se potrivesc stilului tău.

Folie de protecție pentru camere

În ultimii ani Apple a lansat telefoane cu cel puțin 2 camere pe partea din spate. Modelul acestora este puțin diferit fiind într-un relief față de nivelul inițial al telefonului. În cazul în care scapi telefonul și aterizează pe spate, ai șanse foarte mari să îți spargi una dintre camere. De aceea recomandarea noastră este să le asiguri prin foliile special create care sunt insesizabile datorită modelelor de pe piață.

Husa potrivită

O husă aleasă necorespunzător îți poate afecta telefonul și accesoriile de pe el. Dacă alegi husele care acoperă în colțuri ecranul telefonului, în momentul în care o dai jos și o pui iar, ai șanse să ridici folia aplicată pe ecran. Dacă este o folie de sticlă îți va intra aer sub aceasta și pierzi din calitatea vizualizării ecranului. Dacă ai achiziționat ultimul model de Iphone 14 și nu găsești încă huse de protecție pentru telefonul tău o să te ajutăm noi cu un site de huse pentru Iphone 14 Pro Max de la Brandgsm care au o gamă variată de produse de calitate. Site-ul acestora oferă diferite modele cu design atrăgător, fiind incorporate și cu sistemul de magsafe pentru o încărcare wireless rapidă. Aceste huse sunt realizate să reziste împotriva șocurilor iar materialul folosit pentru realizarea acestora este din piele ecologică.

 

Asigurare pentru telefon

Mai multe servicii de telefonie mobilă te ajută să închei un contract favorabil pentru tine și siguranța telefonului tău. În situațiile în care ți-ai spart ecranul sau întâmpini probleme de soft și asigurarea de un an pe care o primești de la Apple s-a terminat, acest contract are grijă de telefonul tău.

 

Acestea sunt doar câteva ponturi pentru protejarea telefonului tău, însă de estetica lui poți avea încredere în Brandgsm.ro că îți oferă produse de cea mai bună calitate.

 

Sursa foto: pexels.com

 

0 Shares
You May Also Like