Cum sa oferi o experienta completa in salonul tau de infrumusetare?

0 Shares
0
0
0

Deschiderea unui salon de infrumusetare poate fi o misiune extrem de grea chiar daca aceasta se poate realiza in doar cateva etape precum alegerea spatiului, dotarea salonului si angajarea personalului.

Unul dintre aceste aspecte, poate chiar cel mai important dintre toate, este cel legat de dotarea salonului cu aparatura cosmetica si mobilier adecvat, profesional si cu adevarat specifice tipului de salon deschis.

De ce  mobilierul pare ca este cel mai important aspect? Ei bine, clientii tai vor avea intotdeauna primul contact vizual cu mobilierul si dotarile salonului de infrumusetare, acestea lasand automat o impresie in mintea acestora. Adesea, aceste elemente sunt cele care pot influenta decisiv parerea si experienta detinuta de client, dar si decizia ulterioara a acestuia de a reveni in salon.

Astfel,  este necesar sa optati pentru cele mai bune produse, astfel incat sa puteti oferii celor care trec pragul salonului vostru, un mediu cat mai placut si mai relaxant, prin ambianta creata si prin mobilierul pentru salon ales.

De exemplu, in acest articol vom vorbi despre scaunele de frizerie si cat de importanta este alegerea atenta a unui scaun coafor.

Cu siguranta v-ati gandit, cel putin odata, la cat de banala este  alegerea unei astfel de piese de mobilier, fara sa fi realizat ca, acesta este de fapt unul dintre primele obiecte pe care clientii le observa atunci cand intra intr-un salon.

In general, mai ales in cazul doamnelor, piesa de mobilier care va prezenta cel mai mult interes la prima vedere este fix cea in care, clientele stiu ca acolo urmeaza sa isi petreaca cea mai mare parte din procesul de infrumusetare, astfel dorindu-si sa vada o piesa cu un design elegant, profesional.

De exemplu, un scaun de coafor  ce va atrage  atentia cu siguranta, este unul ce dispune de o forma deosebita , feminina, intr-o culoare indrazneata ce da o nota de eleganta intregii incaperi.

Lasand totusi la o parte design-ul,  un alt element decisiv in crearea unei pareri pozitive, este confortul. Este extrem de important ca timpul petrecut de clienti pe scaunul de coafor, sa fie unul de calitate , din toate punctele de vedere.

La crearea unui scaun confortabil, cu adevarat profesional, conteaza tipul de tapiterie , buretele din care este confectionat sezutul, gradul de reglare al spatarului , dimensiunile si chiar modul in care se poate monta suportul  pentru picioarele clientilor.

Avand in vedere ca sunt extrem de multe magazine de profil, atat fizice cat si online, pe piata exista nenumarate modele, forme, materiale si tipuri de scaune pentru frizerie, acest fapt facand alegerea si mai grea. Intocmai din acest motiv, este indicat sa cereti sfatul mai multor tipuri de oameni, atunci cand doriti sa va achizitionati aceste piese de mobilier.

Astfel, obtineti pareri diferite de la cat mai multe genuri de personalitati, incercand sa gasiti piesa care poate multumi o gama cat mai larga de persoane ce pot reprezenta potentialii clienti.

Desi acest gen de piese de mobilier pot avea preturi destul de ridicate, nu uitati niciodata faptul ca, investind in produse de calitate superioare, investiti de fapt in dezvoltarea salonului dumneavoastra.

Pe langa elementele de décor si mobilier, nu uitati ca este foarte important sa investiti si in angajati  calificati care sa poate lucra cu echipament de cea mai buna calitate.

0 Shares
You May Also Like