Cum sa ne alegem pietrele pretioase?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ne alegem margele din pietre semipretioase putem sa alegem o piatra semipretioasa care sa ne ajute in mod real. Sunt mai multe moduri in care ne-am putea alege pietrele semipretiase care sa ne ajute in mod cat mai real.

Sunt mai multe teorii care vor tine cont de: grupa se sange, elementele de care apartin persoanele, apa, aer, foc, pamant, culoarea pe care o au ochii, culoarea pe care o are piatra tinand cont de vibratia culorii si nu de cea a pietrei, profesia, planeta care ne va guverna, fazele lunii, ziua din saptamana in care vrem sa purtam piatra, ora la care ne intereseaza ca piatra sa ne ajute intr-un fel anume, numerologie, zodiile europene, zodiile chinezesti, varsta, carma, chakra, etc.

O anmita dorinta pe care o avem de indeplinit siconsideram ca cel mai indicateste sa ne alegem pietrele tinand cont de analiza complexa si se va lua in calcul si data nasterii dar si semnele, numele si alti factori care ne fac sa fim unici ca si destin sau ca sarcina a vietii curente.

Sunt foarte multe motive pentru care toate tinutele trebuie sa contina  si accesorii. Cele mai de baza dintre ele tinde faptul ca accesoriile sunt un mod foarte simplu princare puteti sa transformati complet otinuta. In plus, investind in accesorii speciale puteti sa jonglati cu numai cateva piese  vestimentare deaza si lasand ca bijuteriile sau pantofii alesi sava schimbe lookul.

Cu toate astea in momentul in care vine vorba despre alegerea accesoriilor in modcorect, nu numai creativitatea conteaza ci si regulile debaza ce trebuie sa fie indeplinite pentru a putea avea o aparitie de efect.

Printre accesoriile de baza care in modsigur nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba completa si versatila se numara si colierele statement chiar daca ele sunt cele mai la indemana pentru a schimba si pentru a transforma o tinuta.

Sunt totusi si reguli pentru purtarea lor. Un asemenea accesoriu merge cu un top sau cu o rochie care are decolteu, dar si cu aplicatii la baza gatului. In amandoua cazurieeste foarte important ca piesele vestimentare pe care le alegeti sa nu aiba aplicatii din pietre sau din margele puse la acelasi nivel pentru a putea evita ca tinuta sa fie prea incarcata din punct de vedere al aspectului.

Folositi accesoriile in avantajul vostru. La fel ca si hainelesi accesoriile va pot pune in valoare corpul si va pot ascunde mai multe defecte. Daca vreti sa alungiti vizual trupul alegeti mai multe lanturi ungi care sa aiba mai multemodele si care sa fie mai delicate. Daca sunteti inalti puteti sa incercati si o alta posibilitate cea cu colierele la baza gatului.

De asemenea accesoriile va pot ajuta sa atrageti atentia asupra zonelor pe care doriti sa le puneti in evidenta si daca aveti o talie subtire puteti sa o transformati in centru de atentie al tintei si puteti adauga si o curea ori o centura cu aplicatii de pietre sau metalice.

Tot in acelasi fel un accesoriu cu multe culori si de efect, aplicat in partea de sus a corpului va focaliza intrega atentie in directia aceea.

0 Shares
You May Also Like