SeoAccounts.net
Cum sa fac?

Cum sa iti hranesti pasiunea pentru porumbei

Pasiunea pentru porumbei poate fi una destul de costisitoare, mai ales daca nu stapanesti asa cum se cuvine arta cresterii si ingrijirii acestor pasari. Vazute de multi drept niste pasari salbatice, care nu sunt decat aducatoare de mizerie, porumbeii au dezvoltat adevarate pasiuni printre crescatori.

Concursuri specializate, deplasari, premii importante si cheltuieli pe masura – sunt doar cateva dintre ingredientele pasiunii pentru porumbei. Toate acestea pot mai usor puse in practica atunci cand alegi cele mai bune produse porumbei, cu ajutorul carora micile zburatoare vor capata incredere si forta.

SeoAccounts.net

Unde gasim insa produse porumbei si care este rolul acestora in cresterea si dezvoltarea zburatoarelor? Vom incerca sa vedem in cele ce urmeaza.

Inainte de toate, trebuie lamurit insa ce este cu aceasta pasiune pentru porumbei, columbofilia, cum este denumita in termeni de specialitate. Unii ar spune ca este o arta, altii un sport. Columbofilia este insa mai mult decat atat. Vorbim aici despre dragoste si pasiune pentru porumbei, asa cum vorbim de dragostea pentru animale de casa precum caini sau pisici.

Din acest punct de vedere, putem considera porumbelul un adevarat prieten si animal de casa. E drept, pasiunea pentru porumbei este una destul de costisitoare, daca stam sa ne gandim ca acestia au nevoie de custi speciale in care sa fie crescuti, de produse porumbei speciale, care sa ii ajute in crestere si la diferite tratamente, alaturi de hrana si alte cheltuieli conexte.

Nu mai punem la socoteala timpul alocat acestei pasiuni, care nu este deloc neglijabil. Dimpotriva, am spune ca pasiunea pentru porumbei este una consumatoare de timp, daca socotim numai curatenia pe care trebuie sa o faci periodic in custi, prin curatarea excrementelor lasate de pasari pe parcursul unei zile sau a unei saptamani.

Din acest punct de vedere, putem spune ca a tine o cusca de porumbei curata este un exercitiu de igiena pe care trebuie sa il faci cu regularitate, pentru sanatatea pasarilor, dar si a ta, personal. Caci, in cazul in care conditiile de curatenie nu sunt indeplinite, pasarile se pot imbolnavi.

Dincolo de aceasta, praful, pusul si mizeria pot reprezenta pericole inclusiv pentru crescatori, in cazul in care pasarile nu sunt ingrijite asa cum se cuvine.

Revenind insa la mancare si tratamente, astazi avem la dispozitie site-uri specializate cu medicamente porumbei, pe care sa le administrezi in caz de tratament al diferitor afectiuni sau, pur si simplu, pentru ingrijire zilnica.

Astfel, asemenea, organismului omenesc, putem administra produse porumbei pentru crestere sanatoasa si revigorarea organismului, prin complexuri de vitamine si minerale pe care le poti administra sub forma de granule sau lichid, in hrana oferita zilnic. Poti sa vezi aici mai multe detalii despre toate produsele columbofile.

Etichete
avmall.ro

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close