Cum sa fii informat in timp util

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre conteaza foarte mult cum te adaptezi la contextul modern si cum faci ca ceea ce te preocupa sa fie usor de realizat. Internetul poate fi o capcana uneori. Cauti stiri, dai de reclame si site-uri care nu prezinta incredere si ajungi sa petreci timp inutil. Ramai dezamagit de aceasta experienta.

Iata un motiv in plus pentru care vei considera ca Momentum.co.ro iti este de mare folos. Un site care sub deviza „Regandeste stirileˮ isi propune sa eficientizeze modul in care publicul se informeaza si asta nu ocazional, ci zilnic. Concret, acest site aduna stiri din categorii diverse.

Principiul dupa care face aceasta selectie se refera la ce este foarte accesat in mediul online. Sunt analize a unor date astfel incat selectia de stiri este una reala, corecta, cu sursa.

De ce Momentum

Daca nu ai site-uri anume preferate de unde sa te informezi atunci vei aprecia Momentum. Aici se vor gasi stiri preluate, selectate, trecute prin filtrul adevarului daca se poate spune astfel, pentru ca tu sa nu mai faci asta. Site-urile din cadrul carora sunt preluate stirile sunt de incredere, sunt verificate si analizate.

Ceea ce tu vei citi din cadrul acestei pagini inseamna un cumul de informati veritabile, cele mai noi stiri. Fie ca te intereseaza politica din tara, acum cu motiunea care agita spiritele si schimba guvernul, fie ca te preocupa la fel de mult scena politicii externe, daca doresti sa fii la curent cu noutati din viata persoanelor publice sau in pauza de cafea iti citesti horoscopul, ei bine aici le vei gasi pe toate.

Cum sa te feresti de stiri false

Nu iti dai seama de impactul acestora pana cand nu te regasesti chiar tu in postura de a citi o stire ce se dovedeste a fi un fake news.

Este iritant, ba chiar simti ca ai pierdut timp pretios din viata ta citind ceva ce de altfel nu merita. O astfel de practica, neortodoxa sa spunem, este aplicata de acele site-uri care au ca scop cresterea de trafic, nu prin metode veritabile.

Evita sa citesti orice site de stiri. Daca accesezi de pe mobil si merge si greu, inseamna ca nu este adaptat  pentru versiunea de mobil, cu atat mai rau. Poti lua virusi, astepti mult timp pana cand vezi pagina si mai esti si agasat cu tot felul de bannere si de publicitate ce iti intrerupe sesiunea de search.

Evita titlurile acelea senzationale. Vei fi dezamagit cand de fapt stirea ar putea avea prea putin de-a face cu ce aspect senzational anunta titlul. Suna deloc profi cele de genul intra aici acum sa vezi…asadar invata sa iti formezi un filtru al stirilor fara fond.

De asemenea, modul in care pe pagina se prezinta spune destul de multe despre scopul sau. Un site de stiri ar trebui sa iti ofere acces facil la categorii si sa prezinte stiri de actualitate, nu cu date din urma. Iata un alt mod prin care sa fii mai alert la ce citesti si de unde.

0 Shares
You May Also Like