Cum să decorezi în funcție de stilul tău personal

0 Shares
0
0
0

Cultivarea stilului personal de decor este un proces treptat, însă care merită timp pentru a îți găsi stilul propriu de decorare și design, înainte de a investi.

Simți că ai multe idei de decorare pentru casa ta însă parcă nu se îmbină? Vrei să le pui în practică dar nu știi pe ce să te concentrezi? Sau te simți atras de toate stilurile de decor și tendințele care apar?

Învățarea alegerii unui stil de design care să se potrivească personalității tale îți poate da încredere știind că rezultatul final va fi unul frumos și te va face să te simți bine.

Iată cum să îți alegi stilul de design încât să creezi spații autentice care să te reflecte pe tine

Inspiră-te din dulap

Ai fost la o cunoștință în vizită și ai observat o scafa elegantă sau o veioză deosebită? Sunt șanse ca acea persoană să fie elegantă și să pună accentul pe detalii și texturi. Cel mai simplu este să arunci un ochi la hainele din dulapul tău și să vezi ce îmbrăcăminte, texturi sau culori preferi. Unele persoane preferă mult alb, altele culori contrastante sau materiale naturale. Este simplu să observi în stilul de decorare și stilul personal de a te îmbrăca. Deci dacă îți plac lucrurile moi și confortabile, poți adopta același lucru și pentru decorul camerelor. Dacă ești o persoană atentă la detalii și care simte că acestea fac diferența, se va observa în îmbrăcămintea atent călcată și aleasă la fel și în modelele de solbanc pentru ferestre, piesele de mobilier și grija de a așeza fiecare element la locul lui.

Adună materiale pentru inspirație

Vizitează muzee, galerii de artă, magazine de specialitate sau hoteluri frumoase. Adună idei din filme, călătorii, natură, sau reviste de design interior. Sau mai simplu caută pe internet și salvează tot ce îți place. Apoi caută o tematică sau o tendință comună care rezonează cu tine. Poate fi vorba de texturi, culori și alte elemente. Important e să le ai adunate împreună pentru ca apoi să rafinezi stilul.

Exprimă-ți stilul cu încredere

Învață să îți exprimi preferințele referitoare la stilul și personalitatea ta și să descoperi mai multe despre tine, ceea ce deschide poarta către încredere și creativitate în orice domeniu al vieții tale. Însă acest lucru nu se întâmplă peste noapte așa că ai răbdare cu tine pentru a experimenta și descoperi.

Descoperirea stilului tău unic este un proces care are loc treptat, la fel ca și stilul din garderobă. Vine ca un flux natural al vieții și ajunge să se simtă natural a alege lucrurile din casă care se potrivesc și te fac să te simți într-un anume fel. Așa că bucură-te de proces și mergi după acesta în toate domeniile vieții.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…