Cum sa alegi cadoul potrivit pentru un barbat

0 Shares
0
0
0

Spre deosebire de femei, barbatii nu au nevoie sa fie surprinsi. Femeile sunt emotionate de intentiile si eforturile unui barbat, indiferent de cadou, in timp ce barbatii par mai interesati de cadouri care demonstreaza intelegerea nevoilor lor. Le plac darurile practice care pot fi folosite in viata pesonala sau profesionala.

Asa ca, in loc sa pierzi timpul planificand o surpriza pentru partenerul tau sau sa petreci luni de zile impletandu-i un pulover, mai bine te-ai gandi la ce are cu adevarat nevoie. Sigur, el va aprecia bunatatea ta, dar nu la fel de mult ca tine care ai fi super fericita sa primesti cadou o esarfa facuta chiar de el.

De ce sa tii cont cand alegi cadoul pentru un barbat

Cand vine vorba de cadoul pentru un barbat, femeile au tendinta de a complica excesiv lucrurile. Iata cateva linii de care ar trebui tinut cont in acest proces:

  • Intelege-i nevoile;
  • Nu alege un cadou elaborat si plin de simboluri – s-ar putea sa ii scape mesajul tau;
  • Observa ce ii place sa cumpere singur si ce hobby-uri are si inspira-te dina acesata arie;
  • Observa cum isi petrece timpul liber.

Cadoul ideal pentru barbatul de cariera

Ia in considerare natura muncii lui. Un medic, un manager de vanzari sau un antrenor de fitness vor avea nevoi diferite.

Alege-i un cadou care l-ar putea ajuta sa isi atinga obiectivele in cariera sau sa devina mai eficient. Astfel, daca este mecanic, o trusa profesionala chei tubulare si cliket, 108 piese va fi cadoul ideal pentru el.

Cadoul pentru barbatii care au un hobby anume

Gandeste-te la ce l-ar putea ajuta sa se bucure de hobby-ul sau chiar mai mult decat o face deja. Daca, de exemplu, este pasionat de exercitiile fizice, ia in considerare lucrurile pe care ar putea sa le folosesca la sala – un prosop nou, un shaker pentru proteine, un bidon pentru apa, un tracker de fitness, etc. Daca deja are aceste dispozitive, poti sa fii sigura ca unul de rezerva nu ii va strica.

Daca iubeste masinile, desigur, nu ii vei putea cumpara o masina noua, dar un kit de curatare a masinii pe care deja o are il va incanta.

Cadourile nu trebuie sa fie foarte costisitoare

Economiseste timp si bani alegand cadourile pentru un barbat astfel incat ele sa reflecte faptul ca stii ce isi doreste sau ce i-ar trebui cu adevarat. Va aprecia micile gesturi, dar va fi incantat de cadourile practice. Incearca sa privesti lucrurile pe termen lung si sa alegi un cadou care l-ar putea ajuta din acest punct de vedere.

Ceea ce ai ales ii sustine interesele sau indeplineste o necesitate? Este ceva ce si-ar cumpara si singur daca ar avea ocazia? Daca vei raspunde cu “Da” la ambele intrebari, esti pe drumul cel bun.

Nu complica excesiv procesul de alegere a cadoului pentru un barbat cu propriile idei despre ceea ce ti-ai dori tu sa primesti. Cand vinde vorba despre cadoul pentru barbati, pastreaza-l cat mai simplu si mai practic.

0 Shares
You May Also Like