Cum remediati imaginile Instagram care nu apar?

Cum remediati imaginile Instagram care nu apar?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile pot fi folosite in foarte multe scopuri in zilele noastre, motiv pentru care am ajuns sa depindem de acestea, si sa ne indreptam mereu atentia spre telefoane Samsung de ultima generatie, sau spre telefoanele de ultima generatie ale altor producatori.

Foarte multe persoane care isi cumpara un smartphone, instaleaza aplicatiile retelelor de socializare, pentru a socializa cu prietenii virtuali, iar una dintre aceste aplicatii este Instagram. Din ce in ce mai multe persoane isi fac acum cont pe Instagram si renunta la utilizarea aplicatiei Facebook.

Unii utilizatori insa, s-au confruntat cu diferite probleme, printre care faptul ca nu apar imaginile pe care le-au incarcat. Cu siguranta pentru utilizatori aceasta este o problema neplacuta, dar are o rezolvare.

Problema poate fi cauzata de serverul celor de la Instagram

Poate suna banal, dar asta este o posibilitate. Accesati pagina de cautare Google si executati o interogare rapida folosind aceasta expresie – „Stare server Instagram”. Verificati daca alti utilizatori Instagram au raportat aceeasi problema sau nu.

Daca exista mai multi utilizatori care raporteaza acelasi lucru, puteti presupune ca echipa Instagram este foarte constienta de aceasta problema, si ca deja lucreaza pentru remedierea ei. Asteptati o ora sau poate cateva ore si verificati mai tarziu. Problema dvs. ar putea fi rezolvata.

Actualizati-va aplicatia Instagram

Dezvoltatorii de aplicatii lanseaza deseori versiuni noi ale aplicatiilor lor cu mai multe remedieri de erori si functii noi. Daca imaginile dvs. de pe Instagram nu se afiseaza, accesati Google Play Store sau App Store si verificati daca exista o actualizare disponibila sau nu. Daca exista o actualizare disponibila pentru aplicatie, actualizati-o imediat. De multe ori, acest lucru rezolva problema.

Verificati conexiunea la Internet

Singurul mod in care Instagram poate functiona este daca aveti o conexiune la internet adecvata. Daca va aflati pe date mobile, verificati daca aveti date disponibile sau nu. Daca sunteti conectat la Wi-Fi, verificati daca alte aplicatii care utilizeaza Wi-Fi functioneaza sau nu.

Puteti merge inainte si reseta routerul daca este necesar, doar pentru a exclude posibilitatea ca routerul dvs. sa nu fi intrat intr-un mod de asteptare. Adesea, imaginile nu reusesc sa se incarce din cauza Internetului lent sau cand acesta nu functioneaza.

Aplicatia dvs. este o versiune beta?

Cand vedeti o versiune beta a oricarei aplicatii, trebuie sa stiti ca dezvoltatorii testeaza aplicatia intr-un mediu live. In acest caz, trebuie sa aflati ca aplicatia este disponibila pentru descarcare si utilizare, dar dezvoltatorii asteapta feedback din partea utilizatorilor.

Orice bug raportat este eliminat de dezvoltatori in lansarile lor beta ulterioare, pentru a gasi in sfarsit candidatul de lansare sau versiunea stabila. Daca utilizati Instagram Beta, dezinstalati-l si mergeti la versiunea stabila a aplicatiei.

Inchideti si redeschideti aplicatia

Uneori, pur si simplu inchideti aplicatia in intregime (nu doar minimizand) si apoi redeschideti aplicatia, iar acest lucru care dureaza doua secunde poate rezolva problema. Problema este legata in totalitate de conflicte cu alte aplicatii sau doar de un glitch in aplicatie. Daca aceasta nu rezolva problema, treceti la urmatorul pas de depanare.

Dezinstalati si reinstalati aplicatia

Daca exista o problema cu conflictul aplicatiei sau daca aplicatia Instagram nu a fost instalata corect, o dezinstalare rapida urmata de o reinstalare va poate rezolva problema. Cand reinstalati, trebuie sa va asigurati ca acordati toate permisiunile necesare aplicatiei Instagram.

Aplicatia va cere apoi voie sa va accesa camera, stocarea, telefonul, locatia, contactele si microfonul. Oferiti toate permisiunile si dupa ce are loc instalarea cu succes, conectati-va in cont si verificati. Problema dvs. ar trebui sa se rezolve.

Reseteaza-ti telefonul – Ultima solutie

Daca nimic nu functioneaza si contul dvs. nu a fost piratat sau nimeni nu a sters fotografiile dvs., faceti ultimul pas. Pur si simplu resetatu dispozitivul pentru a reveni la setarile din fabrica, dar asigurati-va ca faceti o copie de rezerva completa a contactelor, fotografiilor, documentelor etc. stocate in telefon.

Puteti descarca totul pe computer sau puteti folosi orice serviciu cloud, cum ar fi Google Drive, Dropbox, etc. Dupa ce aveti backup, faceti o resetare completa din fabrica si actualizati-va telefonul. Acum instalati Instagram ca prima aplicatie pe telefon. Ar trebui sa functioneze corect. Daca nu functioneaza nimic, contactati pur si simplu asistenta Instagram care va poate ajuta.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…