Cum poti sapa mai eficient santurile?

Cum poti sapa mai eficient santurile?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care esti antreprenor, iar firma ta activeaza in domeniul constructiilor, sau in domeniul instalatiilor, iar aici ne referim la instalatii de apa sau de gaz, ori la instalatii de canalizare, in mod evident trebuie sa alegi cele mai bune echipamente pentru firma ta.

Ai putea de exemplu sa iti indrepti atentia spre masini de sapat santuri, sau spre foreze, pentru ca aceste utilaje in mod cert iti vor putea fi de mare ajutor pentru a-ti putea desfasura activitatea, si pentru a putea sa termini lucrarile in timp util.

De exemplu, in conditiile in care iti doresti sa investesti banii firmei in achizitionarea acestui tip de utilaje, trebuie sa stii ca ideal ar fi sa alegi un utilaj de sapat care sa fie prevazut cu motor electric, si care sa aiba ardere interna.

Este adevarat faptul ca pentru amatori, sunt ideale masinile de sapat santuri, sau masinile de forat care au motor electric si o putere mai mica, si care sunt si mai silentioase, insa tinand cont de faptul ca tu cumperi asemenea utilaje pentru firma, atunci este evident faptul ca ai nevoie de o masina puternica de sapat santuri, pentru ca vei avea de efectuat lucrari contra cronometru.

Un alt factor foarte important care trebuie sa te intereseze, si care trebuie sa conteze deasemenea extrem de mult atunci cand vine vorba despre alegerea acestui tip de masini de sapat santuri, ar fi reprezentat de puterea si de tipul de motor.

Daca ai de gand sa iti indrepti atentia spre o masina performanta, aceasta va putea sa dezvolte o putere electrica intre 1000 si 2000 W, o masina semiprofesionala va putea sa dezvolte pana la peste 2000W.

In cazul in care ai de gand sa iti indrepti atentia spre o masina de sapat santuri sau spre o masina de forat, care sa functioneze cu combustibil, atunci poti sa alegi o masina de sapat care sa aiba intre 2 si 3 CP, daca alegi o masina de sapat pentru teren agricol, sau o masina cu puterea cuprinsa intre 5 si 6 CP, daca optezi pentru o masina de sapat pe care sa o folosesti in constructii.

Mai apoi, va trebui sa te intereseze foarte mult si burghiul acesteia, iar acesta va trebui sa fie ales in functie de lucrarile care vor trebui sa fie efectuate. Vei putea sa gasesti burghie cu dimensiuni intre 8 si 20 centimetri, sau daca vei opta pentru produse foarte peformante, vei putea avea burghie pana la 50 centimetri, in timp ce ca si adancime, 100 de centimetri sunt mai mult decat suficienti.

Ei bine, acestea sunt cateva detalii foarte importante de care trebuie sa tii cont atunci cand ai de gand sa iti cumperi asemenea utilaje pentru munca in constructii si instalatii.

In cazul in care consideri ca aceste utilaje au preturi destul de mari, atunci ai si posibilitatea de a inchiria acest tip de utilaje, iar atunci cand iti permiti, poti sa iti cumperi fara probleme o masina de sapat, sau o foreza.

0 Shares
You May Also Like