Cum poti obtine cele mai bune casti si boxe?

Cum poti obtine cele mai bune casti si boxe?

0 Shares
0
0
0

Cel mai recent produs al Bose, castile 700, a fost asteptat cu nerabdare de catre pasionatii de audio si acum un unic distribuitor Bose in Romania a scos pe piata castile 700.

Si pe buna dreptate: dupa flamboaiantul QC35 II, asteptarile erau mari pentru noua nava amiral a firmei americane. A fost rasplatit. Cu ultimele sale casti, Bose a urcat o treapta si se afla acum la acelasi nivel cu vedeta WH-1000XM3, dar cu argumente usor diferite.

Castile Bose stralucesc prin excelenta lor reducere activa a zgomotului, pana la punctul de a face mai bine decat QC35 II, ceea ce nu a fost deloc o sarcina usoara. Exista semnatura audio Bose “W”, cu accent pe frecventele medii (in timp ce Sony prefera basul). Cu toate acestea, castile sunt mult mai bune la capitolul inalte. In general, reproducerea sunetului este excelenta.

Dincolo de calitatea audio, ofera un bun suport Bluetooth multipunct. Acest lucru permite castilor Bluetooth sa se conecteze la mai multe surse in acelasi timp si sa treaca de la una la alta cat ai clipi din ochi.

Acest lucru inseamna ca puteti asculta muzica de pe telefon in mijloacele de transport in comun si apoi, fara intreruperi, de pe computer la postul de lucru. Este un avantaj real in viata de zi cu zi si aproape ca te face sa uiti ca setul de casti nu suporta codecurile Bluetooth aptX, aptX HD si LDAC. Doar AAC sau SBC? Nu intelegi?

Nu uitati ca exista codecuri mai bune, dar ca diferenta este mica sau inexistenta pentru aproape toate urechile. Doar cei cu urechea fina vor observa o diferenta. Pe scurt, preferam latura practica a Bluetooth-ului multipunct, care este mult mai utila pentru utilizarea zilnica.

De asemenea, castile au o autonomie relativ buna, cu aproximativ 20 de ore de utilizare continua cu reducerea activa a zgomotului. Este aproape suficient timp pentru a zbura de la Paris la Auckland. Se incarca prin USB-C. Inca o data, acest lucru este practic intr-un moment in care aproape toate smartphone-urile au trecut la acest conector.

Design si confort

De indata ce le scoti din cutie, o sa fi surprins de designul lor, deoarece are linii simple, dar moderne. Carcasa care va tine Bose 700 atunci cand nu le folositi este robusta si economiseste spatiu, dar va trebui sa rotiti cele doua casti spre interior pentru a face acest lucru.

In acest model, banda de fixare a castilor care tine impreuna cele doua casti a fost, de asemenea, imbunatatita, astfel incat, odata ce le purtati, nu veti simti nicio presiune. In comparatie cu modelele anterioare, modelul 700 este mult mai usor, cantarind in jur de 250 de grame, datorita utilizarii unor materiale de inalta calitate, iar eu am observat ca banda pentru cap este mai moale si castile sunt putin mai mari, astfel incat sa invaluie complet urechile.

In interior se afla un nou sistem de anulare a zgomotului numit cip NC, care are 8 microfoane si 11 niveluri de anulare a zgomotului. Nivelul 0 nu dezactiveaza de fapt complet anularea zgomotului, dar este o usoara izolare care va permite sa auziti mediul exterior, in timp ce nivelul 10 este nivelul maxim de izolare a zgomotului pe care il puteti avea. Acestea sunt disponibile in doua culori, negru si argintiu, si au o constructie dintr-o singura bucata, fara balamale vizibile.

0 Shares
You May Also Like