Cum pot fi remediate problemele obisnuite ale telefoanelor Android?

Cum pot fi remediate problemele obisnuite ale telefoanelor Android?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care intentioneaza sa isi cumpere un nou smartphone, isi indreapta atentia spre diferite dispozitive care au sistemul de operare Android. Acestea, echipate fiind cu accesoriile de protectie compatibile, respectiv o husa telefon si o folie de protectie a ecranului, de obicei ruleaza fara probleme, mai ales telefoanele Samsung sau Huawei.

Cu toate acestea insa, exista situatii in care telefoanele Android incep sa intampine probleme, iar in continuare puteti descoperi cateva probleme comune ale dispozitivelor Android:

 • Telefonul incetineste sau se blocheaza continuu.
 • Consuma resursele bateriei excesiv.
 • Telefonul este blocat si nu mai raspunde cerintelor.
 • Wi-Fi sau conexiunea de date nu pot fi stabilite.
 • Ecranul nu mai raspunde.
 • Supraincalzirea telefonului.
 • Probleme la descarcarea unor aplicatii.

Aveti probleme similare cu smartphone-ul dvs. Android? Din fericire, Magazinul Play are o multime de aplicatii care pot corecta 99% din probleme.

Pentru a va usura munca, am adunat toate cele mai bune aplicatii intr-un singur loc, astfel incat sa nu trebuie sa va petreceti timpul cautand tipul de aplicatie de care aveti nevoie atunci cand intalniti o anumita problema cu Android.

Iata o scurta trecere prin cele mai bune aplicatii de reparatii disponibile pentru a remedia problemele comune ale Android.

 1. Fixator Wifi

Daca intampinati probleme la conectarea la Wi-Fi, atunci Wifi Fixer este una dintre cele mai bune aplicatii pentru a remedia conexiunea Wi-Fi. Aceasta aplicatie este un serviciu de fundal care functioneaza in jurul mai multor probleme cu WiFi Android, cum ar fi Wifi arata conectat, dar conexiunea la internet nu merge.

Aceasta aplicatie va detecta problemele legate de conectivitatea Wi-Fi si va incerca remedierea atunci cand se gasesc probleme.

 1. Asistent pentru Android

Aceasta este o aplicatie all-in-one care rezolva mai multe probleme Android. Aplicatia va va verifica intregul sistem Android pentru a decide ce trebuie facut pentru o performanta si stabilitate maxima. Aplicatia scaneaza si repara in acelasi timp pentru a imbunatati productivitatea performantei si pentru a remedia orice alte probleme de sistem care ar putea incetini smartphone-ul.

Cu o viteza excelenta de procesare, aceasta aplicatie va permite sa utilizati smartphone-ul cu liniste sufleteasca, fara sa va faceti griji cu privire la orice problema critica a sistemului.

 1. All-in-one Toolbox

Una dintre cele mai bune aplicatii pe care o puteti instala cu scopul de a va scapa de problemele obisnuite cu Android, este fara doar si poate All-in-one Tollbox. Multe probleme Android sunt rezultatul excesului de fisiere nedorite si al prezentei aplicatiilor neutilizate.

Aceste lucruri au un impact mare asupra memoriei telefonului, iar utilizarea nu mai este distractiva. Cutia de instrumente All-in-One va ajuta sa profitati la maximum de smartphone-ul dvs., remediind probleme de performanta slabe si ajutandu-va sa scapati de fisierele nedorite nedorite.

 1. System Repair for Android

Aceasta aplicatie este cu siguranta salvarea utilizatorilor in dorinta lor de a profita la maximum de performanta smartphone-ului Android. Scaneaza si repara sistemul imediat pentru a se asigura ca orice software nedorit nu opreste functionarea telefonului. Acesta aplicatie deosebit de eficienta cauta erori Android care ar putea sa va impiedice sa optimizati performantele sistemului dvs. si sa le rezolve din mers.

Acestea sunt asadar 4 aplicatii foarte utile, care va pot fi de mare folos atunci cand telefonul dvs. Android nu mai functioneaza perfect. Din fericire puteti sa descarcati aceste aplicatii rapid din Google Play, si sa remediati problema.

Daca incercati aceste solutii dar fara a avea rezultate, puteti alege sa efectuati o resetare generala a telefonului, si sa il aduceti la setarile din fabrica. In aceste conditii, mai mult ca sigur veti remedia problema, dar trebuie sa faceti inainte un back up pentru datele salvate.

0 Shares
You May Also Like