Cum alegi un avocat in Israel?

Cum alegi un avocat in Israel?

0 Shares
0
0
0

In prezent, exista un numar destul de mare de cetateni romani care locuiesc in Israel. Unii dintre acestia au ales sa isi caute un loc de munca in aceasta tara, dat fiind faptul ca salariile din diferite industrii sunt mult mai atractive decat cele din Romania.

Altii au ales sa isi investeasca banii in Israel, iar in clipa de fata locuiesc in aceasta tara pentru ca aici conduc diferite afaceri. Acestia pot avea parteneri de afaceri israelieni.

Exista insa si cetateni romani care merg in aceasta tara in excurstii, mai ales la Ierusalim. Se organizeaza pelerinaje in acest oras sfant.

Asadar, dupa cum se poate vedea, din diferite motive cetatenii romani pot ajunge sa viziteze sau sa se stabileasca in Israel. Nu putine au fost cazurile in care romanii din Israel au fost implicati in diferite scandaluri sau au avut probleme cu legea, si au avut nevoie de serviciile unui avocat, asa ca au optat pentru renumitul birou avocat Samy Ilie in Israel.

La fel ca si in Romania, a gasi un avocat bun este destul de greu, asa ca in continuare vom prezenta cateva dintre cele mai utile sfaturi pentru a gasi un avocat bun in Israel, precum Samy Ilie de exemplu.

Iata asadar de ce trebuie sa tineti cont pentru a alege cel mai bun avocat in Israel.

Domeniu de practica:  Care este domeniul practicilor juridice in care cautati asistenta juridica? Avocatii din Israel sunt liberi sa practice orice domeniu legal de drept. Cu toate acestea, majoritatea firmelor de avocatura se vor concentra pe domenii specifice de practica in care isi dezvolta o experienta speciala. Cateva exemple de domenii juridice practicate de avocati in Israel sunt: ​​legea penala, dreptul muncii, legea imigratiei israeliene, dreptul comercial, dreptul imobiliar etc.

Experienta:  Aflati in prealabil daca avocatul israelian are experienta in domeniul dorit de practica. Acest lucru se poate face prin citirea biologiei avocatului, care va aparea de obicei pe site sau prin simpla intrebare.

Zona geografica:  Israelul nu este o tara mare, cu toate acestea, daca cazul in cauza se afla in zona Tel Aviv, de exemplu, ar fi mai convenabil ca toate partile implicate sa caute un avocat israelian din centrul Israelului.

Limba si comunicarea:  pentru succesul problemei legale, fie ca este vorba de un caz complicat, de imigratie in Israel, de cumparare sau de vanzare de bunuri imobiliare in Israel si asa mai departe, este important sa aveti o buna comunicare cu avocatul care va va reprezenta interesele. Problema cea mai evidenta este limba, prin urmare este important sa va asigurati ca puteti comunica bine si ca va puteti intelege reciproc.

Disponibilitatea si dorinta avocatului israelian:  Aveti nevoie de doi pentru un tango, deci nu este suficient ca clientul sa aleaga un avocat. Clientul trebuie sa se asigure ca avocatul doreste sa ia cazul si are timpul sa faca acest lucru.

Taxe si acordul legal:  Este important sa fiti de acord in prealabil cu taxele legale cu avocatul israelian si sa va asigurati ca ati evidentiat plata taxelor legale, precum si obligatiile avocatului in cazul respectiv. Dupa cum se poate spune, multi avocati din Israel nu se vor deranja sa semneze cu clientul un contract de taxe legale, ceea ce ar putea duce la neintelegeri si frustrari pentru ambele parti.

Procurorul pentru avocatul israelian:  Pentru ca un avocat israelian sa poata reprezenta in mod legal un client in Israel, avocatul din Israel trebuie sa primeasca un document de procurare semnat de client. Acest document este pregatit de avocat si semnat in fata avocatului. In cazul in care clientul se afla in afara Israelului, imputernicirea va fi autentificata printr-un apostil sau semnat la Consulatul israelian. Este important sa va asigurati ca toate informatiile din procura sunt corecte si, mai important, sa va acorzi imputernicirea de a indeplini sarcina legala relevanta.

Confidentialitate:  Avocatii israelieni, ca avocati din intreaga lume, sunt obligati din punct de vedere legal la confidentialitate. Nu este necesar sa se semneze niciun document separat cu privire la problema confidentialitatii juridice. Cu toate acestea, daca cazul este deosebit de sensibil, ar fi mai bine sa-l exprimati avocatului israelian cu care lucrati.

Recomandari privind un avocat israelian:  Incercati sa cautati recomandarile clientilor anteriori cu privire la avocatul cu care veti lucra in Israel.

Intuitia personala:  In sfarsit, alegerea unui avocat este o problema personala. Prin urmare, cel mai bine este sa ascultati, de asemenea, instinctul dvs. cu privire la aceasta alegere.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…