Cum alegi cea mai potrivita canapea extensibila?

Cum alegi cea mai potrivita canapea extensibila?

0 Shares
0
0
0

Toata lumea este de parere ca o canapea extensibila este mult mai buna decat una clasica. Acest lucru este perfect normal, in conditiile in care canapeaua extensibila indeplineste in primul rand functiile unei canapele normale, dar aceasta indeplineste si functiile unui pat.

A alege o canapea extensibila, in mod evident este un proces destul de dificil, pentru ca va fi necesar sa tineti cont de o serie de factori importanti. Cand insa veti face alegerea finala, va veti felicita pentru ca ati ales de la Divani e Sofa, o canapea pentru livingul dvs.

Pana atunci insa, vom prezenta in randurile care urmeaza, unele dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti, si de care trebuie sa tineti cont, pentru alegerea canapelei extensibile.

Dimensiunile canapelei

Fara doar si poate, acestea au o foarte mare importanta. Dimensiunile canapelei alese insa, depind de dimensiunile camerei. Cu cat camera este mai mica, cu atat mai greu va fi sa alegeti o canapea mare.

In cazul in care aveti insa un living foarte spatios, puteti alege o canapea extensibila de mari dimensiuni, pentru a sta cat mai confortabil pe ea cand va uitati la televizor.

O canapea extensibila poate fi cu doua locuri sau cu trei locuri, astfel incat poate fi ocupata de doua sau de trei persoane, iar acestea, in momentul in care se transforma in paturi, ajung la 180-200 cm.

Forma canapelei extensibile

In mod evident exista diferite forme pe care le pot avea canapelele extensibile. In functie de stilul personal, puteti alege pentru o oarecare forma. Exista de exemplu canapele modulare, care pot fi asezate in orice zone, fiind foarte versatile, si usor de mutat si de combinat.

Exista de-asemenea canapele rectangulare, pe care le puteti alege in conditiile in care pot fi incluse in orice stil doriti sa abordati. Puteti de-asemenea sa alegeti una dintre canapelele in stil englezesc, care se incadreaza de minune in stilul clasic de amenajare a locuintei.

Exista si canapele care sunt renumite pentru ca fac parte din stilul frantuzesc, si pe care le puteti alege de-asemenea pentru a completa decorul unui living amenajat in stil clasic. Puteti opta si pentru canapele sectionale sau coltare, care pot avea forma de U sau de L.

Cadrul canapelei

Fara doar si poate, cadrul canapelei este unul dintre cele mai importante detalii de amintit. In ciuda faptului ca puteti sa va indreptati atentia si spre un alt tip de cadru (metalic, pal, fier forjat, etc.), cel mai indicat ar fi sa va indreptati atentia spre lemn masiv. Dintre toate materialele amintite anterior, cele din lemn masiv sunt cele mai rezistente si durabile.

Sistemul de extensie este de-asemenea un critariu foarte important atunci cand alegeti o canapea extensibila.  De-asemenea, contraza foarte mult sa alegeti cu atentie si tipul de sezut, pentru ca longevitatea si gradul de confort al canapelei, sunt factori care depind de sezutul acesteia.

Exista insa si alti factori precum umplutura pernelor, materialul (tesatura) folosit) (a) si alte detalii pe care trebuie neaparat sa le luati in considerare in momentul in care urmeaza sa cumparati o canapea extensibila.

Daca veti tine cont de aceste detalii, in mod evident veti reusi sa faceti o alegere inspirata.

0 Shares
You May Also Like