Cum alegem sala de nunta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care va hotarati sa faceti marele pas si sa va casatoriti, in mod evident incep gandurile in ceea ce priveste ziua nuntii.

Veti dori sa gasiti cel mai bun organizator de nunti, veti dori de-asemenea sa gasiti cea mai potrivita sala pentru desfasurarea marelui eveniment, veti dori ca dj-ul cel mai bun si/sau o orchestra renumita sa intretina atmosfera, veti dori cel mai bun fotograf si cel mai bun cameraman etc.

Cel mai indicat ar fi ca in primul rand sa gasiti un planificator de nunti bun, care sa va ajute cu tot ceea ce este necesar. Daca nu, in mod evident va fi necesar sa incepeti cu rezervarea salii de nunta.

Primul criteriu in functie de care va trebui sa alegeti localul pentru nunta, in mod evident este dimensiunea restaurantului. Este absurd sa platiti o suma mare pentru o sala de 150 de locuri, in cazul in care la eveniment va participa familia, si doar cativa apropiati, si veti avea in jur de 80 de invitati.

Pentru o nunta la care va va fi alaturi un numar de doar 50 de persoane, puteti alege un local mai mic, pentru a crea o atmosfera intima, o atmosfera in care invitatii sa se simta bine.

Cazarea invitatilor

Apoi, in cazul in care multe rude si/sau prieteni vor dori sa va fie aproape si vor sosi la marele eveniment din alte localitati, va veti confrunta de-asemenea cu o noua problema, cea a cazarii respectivilor invitati.

Cu siguranta ii puteti lasa sa se descurce pe cont propriu, insa aceasta decizie ar putea echivala cu surpriza neplacuta de a constata ca ati ramas cu cateva persoane dragi mai putin la marele eveniment alaturi de voi. In cazul in care bugetul va permite, puteti puteti sa rezervati cateva camere pentru a-i caza la un hotel cat mai aproape de sala de nunti.

Exclusivitatea asupra restaurantului

Odata ce ati reusit sa depasiti si aceste impedimente, va veti putea concentra atentia asupra altora detalii importante, cum ar fi numarul de portii care se vor servi de exemplu, dar si ingredientele care vor intra in componenta acestora.

Va veti putea ocupa de detalii cum ar fi de-asemenea parcarea destinata invitatilor, in cazul in care restaurantul va va apartine exclusiv, sau in cazul in care intr-un separeu alaturat vor fi si alti clienti care la randul lor vor avea nevoie de locuri de parcare.

Alegerea meniului

Unele restaurante va vor invita chiar la o degustare. Scopul acestei degustari este acela de a descoperi calitatea bucatelor, dupa care veti stabili numarul de portii si meniul. Aceasta este in mod evident urmatoarea necunoscuta care trebuie elucidata in cel mai scurt timp.

Chiar daca pare o sarcina usoara, alegerea meniului de nunta naste cele mai multe intrebari, pentru ca in mod evident la orice nunta exista atat clienti pretentiosi, cat si clienti care nu au pretentii.

Apoi, exista invitati care sunt adepti ai meniului traditional de nunta si care considera ca acesta este o alegere potrivita, in timp ce alti invitati vor avea asteptari privind meniul, asteptand diferite delicatesuri din diferite bucatarii straine.

Daca doriti sa rezervati cel mai mare centru de evenimente din Capitala, cu siguranta trebuie sa accesati https://militariresidenceballroom.ro, iar grija mancarii va fi uitata. De ce? Pentru ca toti cei care si-au ales acest Ballroom pentru desfasurarea evenimentelor, au fost incantati, la fel ca restul invitatilor, de calitatea mancarii.

Bauturile

Inainte de a lua decizia finala, este deosebit de important de facut precizarea ca invitatii nu vor veni la nunta doar pentru a manca, ci si pentru a bea din diferitele bauturi.

Meniul si bauturile trebuie sa fie alese in functie de diferite aspecte, cum ar fi de exemplu anotimpul. Daca nunta va avea loc in luna noiembrie de exemplu, este putin probabil ca invitatii bea mula bere.

In caz contrar (daca nunta este programata vara), tariile nu trebuie comandate in cantitati industriale, dat fiind faptul ca pentru o nunta pe timp de vara, meniurile alese sunt usoare, fara condimente prea multe, iar in ceea ce priveste bauturile, se va cumpara multa bere si bauturi racoritoare.

Seful de sala

Este important de facut precizarea ca de seful de sala in cele mai multe ocazii depinde reusita unui eveniment. In cazul in care acesta va lasa impresia ca ii pasa de evenimentul vostru, mergeti pe mana lui.

Daca pare in schimb plictisit, atunci ar fi bine sa cautati o alta sala. Nu este insa cazul la Militari Residence Ballroom, unde gasiti cele mai bune conditii si cei mai buni sefi de sala, pentru evenimente memorabile.

Chelnerii

Este important ca atunci cand rezervati sala, sa va informati cu privire la numarul chelnerilor. Solicitati suficienti chelneri, pentru ca in caz contrar, chelnerii vor fi foarte solicitati, iar invitatii se vor supara daca vor fi neglijati de catre chelneri si vor fi nevoiti sa astepte prea mult.

Buget

Cand alegeti sala pentru marele eveniment, este important sa va cunoasteti bugetul. Este important sa va interesati cat costa fiecare meniu, daca exista bauturi incluse, etc.

0 Shares
You May Also Like