Cu ce se ocupa un antreprenor in serie?

0 Shares
0
0
0

In lumea afacerilor, antreprenorii sunt foarte respectati pentru ceea ce sunt si fac. Pentru acestia, riscul este cuvantul de ordine. Ei stiu cand este momentul sa investeasca intr-un domeniu si cand sa spuna “stop”. Insa, ei stiu foarte bine ca cine nu isi asuma riscuri, nu castiga, ci pierde din start.

Nu degeaba, asumarea unor riscuri, adrenalina si dorinta de a face bani reprezinta principalele atu-urile ale unui antreprenor roman in serie. Pe cartea sa de vizita scrie “om de succes”, iar cine doreste sa isi deschida o afacere poate apela cu incredere la el. Va scrie garantat in dreptul afacerii “succes”.

Antreprenorul in serie a devenit o noutate in business, reprezentand un model care presupune infiintarea si dezvoltarea mai multor afaceri. Cu siguranta exista si riscul unui esec sau al unui faliment, insa antreprenorul nu se lasa descurajat, ci continua sa investeasca timp, bani si pricepere in urmatoarea afacere. In primul rand, va face o analiza a pietei pentru a vedea ce poate avea succes si ce nu.

Pentru un antreprenor in serie, cuvantul “limita” nu exista, deoarece acesta este dispus sa isi asume orice risc pentru ca afacerile sa prospere. Insa, a fi un antreprenor in serie nu presupune doar infiintarea si dezvoltarea unei afaceri.

Aceasta va trebui vanduta ulterior dupa ce a fost dezvoltata si va fi preluata alta afacere sau deschisa una noua pentru a o dezvolta. Mecanismul este acelasi, iar aproape de fiecare data, acestia merg pe cartea castigatoare. Nimic nu ii opreste pentru a ajunge in varful piramidei.

A fi antreprenor nu este nici cel mai usor lucru din lume, dar nici cel mai greu. Cu siguranta nu poate fi un job plictisitor. Nici pe departe. Mereu te confrunti cu situatii noi, cu idei inovatoare pe care le doresti sa prinda contur. Ca antreprenor in serie, trebuie sa stii exact momentul oportum pentru a investi.

In caz contrar, trebuie sa iti asumi pierderile. Daca va caracterizeaza curiozitatea si sunteti o persoana orientata spre client, cu siguranta antreprenoriatul ti se potriveste perfect si merita sa risti pentru a castiga. Este stiut faptul ca antreprenorilor de succes nu le place rutina, acestia fiind oameni ai ideilor; orice idee este in sine poate ajunge o afacere de un success rasunator.

Isi asuma esecurile

Antreprenorii in serie sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt capabili sa isi asume esecurile in aceeasi masura cu castigul, deoarece orice investitie presupune riscuri si asumarea lor. Un antreprenor este un om al viitorului, iar cu ajutorul ideilor, acestia pot schimba lumea in care traiesc.

Orice antreprenor este capabil sa priveasca lucrurile din perspectiva consumatorului, avand in vedere ca aceasta este partea cea mai importanta din ecuatie. Poti intelege nevoile clientului doar daca te pui in locul lui.

0 Shares
You May Also Like