Companie de servicii funerare nonstop in Bucuresti si Ilfov

0 Shares
0
0
0

Cu totii trecem prin momente tragice si marcante precum decesul cuiva drag. Din pacate, de acest lucru nu ne putem feri, insa conteaza foarte mult ajutorul pe care il primim in aceste situatii. De la sprijinul familiei si al apropiatilor, pana la cel al firmelor de pompe funebre, totul conteaza pentru a putea organiza intr-un mod optim ceremonia de inmormantare si nu numai.

Chiar si asa, poti elimina complet grijile legate de ceremonie si alte aspecte funerare, lasand totul pe mana specialistilor. Adysim iti sta la dispozitie cu o multime de pachete si servicii complete, nonstop in Bucuresti si Ilfov.

Serviciile Agentiei de Pompe Funebre din Bucuresti – Ilfov ADYSIM sunt exact ceea ce ai nevoie in aceste momente. Compania iti permite sa optezi pentru servicii funerare precum sicrie, transport funerar, repatriere, catering, incinerare, toaletare, medic legist constatator, medic pentru imbalsamare, documente si declaratii, coroane, accesorii, cat si inchirieri de capace frigorifice si catafalce.

Toate acestea sunt absolut necesare in cadrul evenimentelor tragice de acest tip. Pentru a-ti aloca mai mult timp cu familia sau cu cei dragi, personalul calificat va prelua din toate sarcinile aferente ceremoniei de inmormantare. Acest lucru se face numai cu acordul tau, in limita in care le este permis.

In functie de serviciile de care ai nevoie, ori de pachetele pentru care ai optat, acestea pot fi ajustate conform bugetului tau. Se pot personaliza bazandu-se pe preferinte, iar pachetele pot fi achitate si cu talonul de pensie, oferindu-se diferenta de pret. Te poti baza pe serviciile companiei oricand, in orice moment al zilei, cat si al noptii.

Accesorii funerare complete pentru ceremonie

Organizarea ceremoniei de inmormantare este un proces foarte dificil, un moment extrem de tragic pentru toate persoanele indoliate. Din acest motiv, personalul de la Adysim poate prelua toate sarcinile si poate organiza complet aceasta ceremonie.

De asemenea, tot din cadrul firmei mai poti solicita si accesorii funerare complete pentru ceremonie. Acestea constau in felinare de diferite tipuri, lumanari, candele, icoane mari, medii sau mici, doliu pentru piept la rola sau la bucata, tamaie, bolduri, ace de siguranta, smirna sau lumanari conice.

Toate acestea sunt necesare in ceremonia de inmormantare, iar pentru a le alege poti solicita ajutorul specialistilor. Intreaga ceremonie se va desfasura conform traditiilor si preferintelor familiei, fiecare pas fiind atent organziat de catre personalul calificat. Pe toata durata contractarii serviciilor ai parte de devotament, discretie si mult profesionalism.

Transport funerar doar cu masini specializate

Transportul funerar se presteaza la cel mai inalt nivel la Adysim. Compania dispune de masini special autorizate, atat limunzine funerare, cat si dubite pentru transportul persoanelor. Acestea se realizeaza in Ilfov, Bucuresti, dar si in orice alta localitate la cerere.

Tot in materie de transport se poate opta si pentru repatriere. Repatrerea se face din Europa catre orice localitate de la noi din tara, doar cu masini special autorizate. Adysim vine in ajutorul tau in aceste momente de suferinta, oferindu-ti sprijinul necesar pe toata durata ceremoniei.

0 Shares
You May Also Like