Cercei perle pentru imaginea ta

Cercei perle pentru imaginea ta

0 Shares
0
0
0

De când incomparabilul Coco Chanel a reînviat moda bijuteriilor cu perle, a existat o dezbatere cu privire la modul de a purta corect cercei perle.

Unele femei se tem de vechile superstiții care sperie că purtarea acestei bijuterii organice, va aduce lacrimi.

Altele își fac griji că imaginea cu bijuterii perlate va adăuga cu ușurință unul sau doi ani în plus proprietarei sale. Ei bine, cineva doar admiră aspectul elegant al Angelinei Jolie și al altor vedete, oftând că au și știu deja cum să poarte cercei cu perle.

Istoria bijuteriilor cu perle

 

Este dificil să găsești o persoană care ar fi indiferentă față de cercei perle. Nu degeaba numim perla ceva rafinat, o adevărată comoară care iese în evidență din rândul general al bijuteriilor similare. În plus, perla este probabil singura piatră care nu are nevoie de prelucrare.

Se naște în lume, crește atașându-se de scoică. Și când vine momentul să devină o podoabă, bijutierul nu efectuează nicio manipulare suplimentară, pentru că, fiecare perlă este deja perfecțiunea în sine.

Din cele mai vechi timpuri, bijuteriile cu perle au fost tovarășe indispensabile ale aristocraților și ale regalității. Rochiile, coroanele, chiar și interioarele erau decorate cu perle.

Cercei perle astăzi la modă

 

Cerceii cu perle modești de diferite dimensiuni sau bilă sunt o tendință pe care Angelina Jolie o promovează activ. În mega – piața online de bijuterii vei găsi mulți cercei eleganți asemănători. Dar așa-numitele perle baroce înlocuiesc clasicele bile rotunde. Barocul este un fel de sidef de formă absolut neregulată.

Nu poate și nu trebuie să fie rotundă sau ovală. Se crede că cu cât forma perlei este mai imperfectă, cu atât este mai naturală. Ei bine, probabil știi despre eforturile omenirii moderne pentru tot ceea ce este natural.

Poți găsi cercei perle dimensiuni medii pe care îi poți purta în fiecare zi, dacă dorești. Există mult mai puține cerințe pentru cercei cu perle rotunzi și metal auriu.

Perlele sunt un accesoriu care completează nu doar imaginea, ci este singurul detaliu interesant din arcul tău. Aceasta înseamnă că ar trebui să fie „în temă” cu ținuta, machiajul și pantofii tăi.

Este important să găsești armonie aici: perlelor nu le plac țesăturile simple, modelele mari și mici, pantofii sport și vopseaua de război pe față. Contrastul în toate nu este cel mai bun mod de a purta cercei perle.

Culoarea și textura țesăturii, nuanțele machiajului și accesoriile conexe – totul ar trebui să fie de o eleganță restrânsă. Abia atunci bijuteriile cu perle vor acționa ca un accent demn, dar slab și vor crea întreaga imagine.

Principala și singura pretenție a fashionistelor și designerilor moderni față de frumoșii cercei sidefii, este că sunt prea pretențioși. Ele argumentează astfel: dacă trebuie să-l primești pe ambasadorul Franței în această seară, perlele sunt potrivite.

Dar dacă aceasta nu este principala ta responsabilitate? Cum să renunți să porți această uimitoare piatră organică?  Trebuie doar să reduci ușor gradul de pretenție, pentru a face imaginea mai democratică. Cerceii aurii decorați cu straturi de perle sunt cei mai potriviți.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like