Cele mai placute moduri de a-ti surprinde partenera cu flori

Cele mai placute moduri de a-ti surprinde partenera cu flori

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca dintotdeauan femeile au iubit florile, si la fel de cunoscut este si faptul ca dintotdeauna femeile au stiut sa aprecieze barbatii care le ofereau flori.

In trecut, totul era atat de simplu, astfel ca un barbat care dorea sa surprinda in mod placut o femeie, indiferent ca era vorba despre iubita, sora, mama, prietena, colega de la servici, vecina, etc.; tot ce trebuia sa faca, era sa ii ofere acesteia o floare.

Fireste, la fel ca si in clipa de fata, in functie de relatia dintre el si ea, se alegeau florile. Pentru femeia iubita de exemplu, cea mai buna alegere consta in daruirea unui trandafir rosu.

Alti barbati care erau mai romantici, puteau sa le ofere partenerelor chiar si buchete de flori, iar trandafirii rosii erau ideali pentru persoana iubita. Un buchet de crini era ideal pentru colega de la servici, iar exemplele pot continua.

Ei bine, si in prezent barbatii romantici pot sa isi surprinda partenerele cu o floare sau cu un buchet de flori, insa acum optiunile sunt mai multe. Se pot oferi in dar aranjamente florale, iar un urs de flori orice femeie.

Se apropie aniversarea partenerei tale, si nu stii ce cadou sa ii alegi? Ei bine, nimic mai simplu, pentru ca poti sa optezi pentru un urs de flori, realizat din trandafiri. Aceasta cu siguranta este cea mai buna alegere pentru un cadou perfect. Ursuletul din trandafiri este complet realizat manual cu trandafiri moi care contureaza un aspect romantic bogat.

Textura naturala a petalelor si pliurile, bogate si groase, cu siguranta va iesi in evidenta. Este necesar sa precizam faptul ca fundul inferior nu are flori pentru o aderenta mai buna.

Numarul de petale de trandafir este de aproximativ 520 pentru un ursulet standard, iar petalele sunt lipite atat de atent incat nu vor cadea. Si ce este si mai interesant, dupa cum am mentionat deja, ursuletul din flori este realizat manual 100%, realizat cu cea mai mare grija.

Un urs de flori insa poti sa il oferi si celei mai bune prietene sau surorii tale, nu neaparat partenerei tale. De exemplu, in cazul in care intentionezi sa iti surprinzi in cel mai placut mod cea mai buna prietena sau in cazul i ncare se apropie ziua de nastere a surorii tale, ii poti oferi un urs de trandafiri alb, care poate reprezenta cea mai buna alegere pentru cadoul perfect.

Este complet realizat manual cu trandafiri moi care contureaza un aspect de nota 10. Un asemenea urs are o textura naturala a petalelor si pliurile, bogate si groase, facandu-le vii, in timp ce fundul inferior nu are flori pentru o aderenta mai buna.

Numarul de petale de trandafir pentru un astfel de urs este de aproximativ 520, iar toate acestea sunt lipite atat de atent incat nu vor cadea, iar mai mult decat atat, precizam faptul ca ursul de trandariri alb este realizat cu cea mai mare grija, petalele fiind lipite in proportie de 100% manual.

Iubita ta este o mare iubitoare de animale? In acest caz, cu siguranta ii poti oferi drept cadou un catelus realizat din petale de trandafiri. Un asemenea catelus poate reprezenta oricand cea mai buna alegere de cadou pentru partenera ta. Il poti oferi in dar de ziua ei, cu ocazia aniversarii voastre, de ziua numelui, de Craciun, sau in orice alta situatie consideri ca este indicat sa faci acest lucru.

Precizam faptul ca la fel ca si in cazul ursuletilor pe care i-am prezentat anterior, si catelusii din trandafiri sunt realizati manual 100%, iar fiecare petala a fost aplicata natural. Si catelusii din trandafiri, dar si ursii din trandafiri, pot avea diferite dimensiuni, si de regula poate fi comandata marimea dorita.

Asadar, dupa cum se poate vedea in randurile de mai sus, florile au fost mereu indragite de catre femei, iar barbatii le-au oferit o floare sau un buchet de flori. Fireste, exista si azi barbati romantici care fac acest lucru, dar in zilele noastre dupa cum am putut vedea, optiunile sunt mult mai multe, astfel ca se poate oferi drept cadou un urs de flori de exemplu, realizat din trandafiri. Florile pot fi oferite sub mai multe forme astazi.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…