Cele mai interesante jocuri pentru dezvoltarea abilitatilor copiilor

Cele mai interesante jocuri pentru dezvoltarea abilitatilor copiilor

0 Shares
0
0
0

Cei mici reusesc sa acumuleze informatii si sa aiba intreprinderi de varste foarte fragede, iar asta inseamna ca procesul de invatare incepe inca de cand copiii sunt acasa alaturi de parinti. Institutiile de invatamant ofera diferite stadii de invatare, insa pentru parintii care isi doresc ca cei mici sa invete lucruri importante de acasa, exista cateva jucarii si jocuri pentru dezvoltarea abilitatilor copiilor, care se pot achizitiona foarte usor din magazinul online al celor de la ZazuToys.

Cele mai cautate si apreciate jocuri si jucarii atat de catre parinti, cat si de catre copii, sunt jucariile Montessori – un sistem de invatare care le permite copiilor sa invete lucruri importante de la varste fragede si le dezvolta anumite abilitati.

Top 5 jocuri pentru dezvoltarea abilitatilor copiilor

Tableta magnetica cu litere

Tabla magnetica cu litere este conceputa pentru ca cei mici sa invete alfabetul inca de la varste fragede, chiar si atunci cand inca sunt acasa impreuna cu parintii. Copiii invata sa scrie fara stilou sau hartie, iar asta inseamna ca nu va exista murdarie!

Bilutele de metal, ghidate de un pix magnetic ii ajuta in formarea literelor, iar in acest mod, incepatorii pot invata sa scrie literele de la varste foarte mici. Bilutele pot fi impinse inapoi in tabla si exersarea poate reincepe.

Casuta cu incuietori

Aceasta casuta este prelucrata din materiale de cea mai inalta calitate si dispune de lacat cu incuietoare cilindrica, diverse bari, parghii, balamale si un lant de siguranta care dezvolta abilitatile motorii de zi cu zi.

Este fabricata dintr-un material rezistent la rupere si nu permite aschierea, adica este foarte sigura iar cei mici nu vor fi raniti. Se poate transporta cu usurinta avand un maner special pentru asta si asigura o experienta placuta copiilor pasionati de casute si incuietori.

Jucarie Din Lemn – Trenulet

Jucariile de la Cubika sunt interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale ale copilului tau.

Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, indiferent ca este vorba de jucariile din lemn provenit din zonele ecologice ale Carpatilor. Culorile sunt vopselele pe baza de apa, fara miros, foarte rezistente la uzura, indiferent ca este vorba de puzzle-urile realizate din carton presat.

Cantar/Balanta din lemn

Acest joc este fabricat din lemn masiv si are patru greutati colorate prin pictura si devine o componenta foarte importanta pentru comerciantii mici! Pe bara sunt doua greutati de balansare pentru ajustarea balantei – astfel încat fiecare proces de cantarire devine o “ambarcațiune”! Cei mici invata despre greutati, forta gravitationala, dar si despre echilibru. Este un joc perfect pe care cei mici il pot juca impreuna cu parintii.

Plansa de joc din lemn – Fermierul fericit

Acest joc distractiv ii provoaca pe cei mici sa “alerge” pe plansa pentru a colectiona animale si pentru a deveni cel mai fericit fermier. Care este diferenta dintre un simplu fermier si un fermier fericit? Simplu: fermierul fericit are un TRACTOR.

Astfel, scopul jocului este de a castiga primul un tractor. Copiii vor fi fermecati de aceasta plansa de joc traditionala ce necesita strategie si noroc. Acest joc reuneste intreaga familie si le ofera copiilor oportunitatea de a invata diverse animale si activitati ale unei ferme, dar si sa fie competitivi.

Ofera-i copilului tau cele mai interesante jucarii si jocuri pentru dezvoltarea abilitatilor si invata impreuna cu el!

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…