Cele mai importante detalii pe care le poti afla despre elastografia mamara

Cele mai importante detalii pe care le poti afla despre elastografia mamara

0 Shares
0
0
0

Exista multiple forme de investigatii medicale imagistice care te pot ajuta sa determini natura unei mase mamare. Este important sa asculti sfatul medicului si sa recurgi la orice tip de interventie care te poate determina sa stii ce fel de afectiune poti avea.

Zona sanilor trebuie sa fie controlata periodic, iar daca observi anumite modificari este bine sa te programezi la medic imediat. Pentru elastografie Cluj poti face programarea la singurul centru de senologie din tara.

Astfel, Medimages.ro este locul unde vei descoperi aparatura de ultima generatie si medici specialisti dornici sa te ajute sa iti recapeti sanatatea. Iata cele mai importante detalii pe care le poti afla despre elastografia mamara:

  1. Nu poti face o elastografie daca ai implanturi mamare

Elastografia mamara este o investigatie care se bazeaza pe determinarea elasticitatii unui anumit tesut. Astfel o sa existe zone mai elastice si zone mai dense. Acestea din urma sunt de obicei cele care trebuie sa fie investigate cu atentie pentru a determina natura lor. Exista densitati diferite pentru diversele tipuri de probleme care pot sa apara in zona sanilor.

Exista o limita a acestui tip de investigatie imagistica mamara. O sa poti face aceasta procedura doar daca nu ai implanturi mamare. Acestea intervin in claritatea imaginilor obtinute si nu poti avea un rezultat bun in acest caz. Ele sunt un factor blocant pentru elastografie, alaturi de alte tipuri de limitari care pot aparea, precum hematomul sau prezenta unui parenchim mamar fibros.

  1. Elastografia mamara este cea care te ajuta sa nu ai multiple interventii invazive doar pentru a determina problema pe care o ai din punct de vedere medical.

Elastografia te ajuta sa nu ai problemele tipice legate de examinarile multiple care te pot afecta pe plan fizic sau emotional. O sa poti obtine cu ajutorul acestei metode cele mai bune rezultate, stiind care sunt informatiile necesare printr-o cale non-invaziva.

Elastografia te scuteste de durerea de a avea incertitudine si de a reface examenele pentru a avea claritate. Medicul o sa poata sa interpreteze aceasta investigatie alaturi de alte tipuri de analize pe care ti le va recomanda in functie de cazul tau.

  1. Procedura se bazeaza pe compresie

Atunci cand mergi la elastografie, te poti astepta la o procedura care functioneaza pe baza de compresie. O sa poti sa te bucuri de usurinta in a realiza procedura, care are o acuratete foarte mare si care te poate scuti de suferinta de a afla un rezultat in foarte mult timp.

Vei putea apela la aceasta investigatie in urma sfatului medicului, care o sa te indrume catre un set de analize pentru a primi un diagnostic bine realizat.

  1. Medimages iti pune la dispozitie aparatura moderna, de calitate pentru elastografie si alte tipuri de investigatii

Medimages este locul unde poti avea parte de investigatii exploratorii imagistice de calitate superioara, datorate prezentei medicillor pasionati si a aparaturii de inalta performanta, de ultima generatie. Astfel o sa primesti in scurt timp schema de tratament si o sa poti sa mergi pe calea sanatatii tale.

0 Shares
You May Also Like