Cele mai comune probleme pentru iPhone XR

Cele mai comune probleme pentru iPhone XR

0 Shares
0
0
0

iPhone XR este unul dintre cele mai performante smartphone-uri lansate de catre Apple, si se bucura de o mare popularitate, desi de la momentul lansarii si pana in prezent, Apple a lansat si iPhone 11 alaturi de 11 Pro, 11 Pro Max; si iPhone 12 alaturi de 12 mini, 12 Pro si 12 Pro Max.

Chiar daca are ceva vechime deja, iPhone XR este un smartphone care in mare parte isi face treaba fara probleme, iar utilizatorii care s-au gandit sa previna o inlocuire display iPhone XR prin aplicarea unui geam de protectie pentru ecran, sunt multumiti de dispozitivele lor.

De ce in mare parte? Pentru ca nu putem spune ca toti utilizatorii sunt foarte incantati de dispozitivele lor iPhone XR, pentru ca exista si unele exceptii, iar unii utilizatori se confrunta cu unele problema. Care sunt acestea, veti afla in continuare.

  1. iPhone XR refuza incarcarea

Nu putini au fost acei utilizatori care au dorit sa isi incarce dispozitivele, dar au constatat ca acest lucru este imposibil. Utilizatorii si-au conectat in mod corespunzator accesoriile, insa acestea au refuzat incarcarea.

Primul lucru la care se gandesc utilizatorii in aceste conditii, este fara doar si poate priza, despre care probabil vor crede ca nu este functionala. Acest lucru se poate verifica in doar cateva minute, incercand alimentarea cu energie electrica a altui aparat. Daca alt aparat primeste curent, este clar ca lumina zilei faptul ca priza este functionala.

In aceste conditii, utilizatorii trebuie sa incerce sa isi incarce telefoanele folosind alt incarcator. Daca incarcarea are succes, atunci cel mai probabil, incarcatorul iPhone XR este defect si trebuie inlocuit. Daca incarcarea nu are succes, se poate incerca atunci si cu incarcatorul iPhone XR original, sa se incarce alt telefon.

Daca alt telefon se incarca cu incarcatorul original iPhone XR, atunci cel mai probabil telefonul are o problema cu portul de incarcare (trebuie verificat daca nu exista scame sau murdarie in el, si daca exita, trebuie eliminate).

In aceste conditii, daca telefonul tot nu se incarca, cel mai probabil va fi nevoie ca specialistii de la un servige gsm sa se ocupe de telefon. Acestia vor inlocui cel mai probabil mufa de incarcare a dispozitivului.

  1. iPhone XR se descarca foarte repede

Exista situatii in care aceste dispozitive se descarca foarte repede si pe buna dreptate, pentru ca sunt suprasolicitate de catre utilizatorii care au instalate jocuri care consuma foarte multe resurse, iar acestia se joaca multe ore, zi de zi.

Cand insa utilizatorii isi folosesc dispozitivele in scopuri normale, iar acestea se descarca la fel de repede, exista cateva solutii care pot fi incercate pentru a remedia problema. In primul rand, se poate activa lodul Low Power, pentru a economisi energie. In aceste conditii, utilizatorii pot sa economiseasca resurse ale bateriei.

Cum? Aceasta functie, va dezactiva unele functii cum ar fi wifi, datele mobile, gps sau bluetooth. In aceste conditii, telefonul va rezista mai mult timp incarcat (sau cel putin asa ar trebui).

Daca problema nici in acest fel nu este remediata, utilizatorii cel mai probabil vor ajunge cu telefonul in service.

  1. Face ID nu functioneaza

De multe ori, utilizatorii se confrunta si cu aceasta problema. Este recomandat ca acestia sa incerce sa aceasta functie, in conditiile in care luminozitatea din incapere este una mare, pentru ca telefonul sa poata identifica fata.

Daca si in aceste conditii problema persista, utilizatorii ar trebui sa isi duca dispozitivul intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa vada cum se poate remedia cat mai repede problema.

Acestea sunt 3 probleme frecvente ale dispozitivelor iPhone, dar cu toate acestea, cel mai adesea, in service ajung dispozitivele iPhone XR care au nevoie de inlocuirea display-ului.

0 Shares
You May Also Like