Cele mai bune aplicatii muzicale pentru iPhone

Cele mai bune aplicatii muzicale pentru iPhone

0 Shares
0
0
0

Un smartphone poate fi utilizat in zilele noastre in foarte multe scopuri, si nu putini sunt cei care il folosesc pentru a asculta muzica peferata.

Cei care cauta un smartphone, cu siguranta isi pot indrepta atentia spre dispozitivele iPhone, si spre accesorii de protectie precum carcase iPhone si folii de protectie pentru ecran, iar apoi cand au iPhone-ul protejat cu aceste doua accesorii, pot folosi fara probleme in orice scop dispozitivul.

Cei mai multi utilizatori de iPhone asculta muzica la telefon, mai ales atunci cand merg la sala, pentru ca au mereu asupra lor castile wireless. Exista mai multe aplicatii muzicale pentru iPhone, iar in continuare vom discuta pe scurt despre acestea, si veti descoperi cateva exemple.

  1. Spotify

Cel mai mare nume in streamingul de muzica, Spotify are mai multi utilizatori din intreaga lume decat orice alt serviciu. Are o colectie cu adevarat imensa de muzica, partajare interesanta si caracteristici sociale si posturi de radio in stil Pandora.

Recent, a adaugat podcast-uri la colectia sa, inclusiv multe care sunt exclusive pentru Spotify, motiv pentru care Spotify a ajuns un nume de referinta pentru toate tipurile de media, nu numai pentru muzica.

In timp ce proprietarii de iPhone plateau 10 USD pe luna pentru a folosi Spotify pe dispozitivele iOS, exista acum un nivel gratuit care va permite sa amestecati muzica si liste de redare fara abonament (veti avea nevoie in continuare de un cont). Totusi, va trebui sa ascultati reclame cu aceasta versiune.

Pentru a debloca toate caracteristicile Spotify, este necesar un abonament Premium de 10 USD. Cu aceasta, puteti evita anunturile, puteti salva muzica pentru ascultare offline si va puteti bucura de muzica intr-un format audio de calitate superioara decat cu nivelul gratuit.

  1. Pandora

Pandora este fara doar si poate, una dintre cele mai descarcate aplicatii gratuite de muzica din App Store, deoarece este simpla si functioneaza bine. Foloseste o abordare in stil radio, unde introduceti o melodie sau un artist si creeaza o statie de muzica pe care o veti dori pe baza acelei alegeri.

Versiunea gratuita a Pandorei va permite sa creati posturi. Cu toate acestea, trebuie sa ascultati reclame si limiteaza de cate ori puteti sari peste o melodie intr-o ora.

Cu 4,99 USD pe luna, Pandora Plus elimina reclame, va permite sa ascultati patru posturi offline, sa eliminati toate limitele pentru salturi si redari si ofera sunet de calitate superioara. Pentru 9,99 USD pe luna, Pandora Premium ofera toate aceste functii, plus posibilitatea de a cauta si asculta orice melodie, de a crea liste de redare si de a asculta offline.

  1. iHeartRadio

Numele iHeartRadio ofera un indiciu major cu privire la ceea ce veti gasi in aceasta aplicatie: o multime de posturi de radio. iHeartRadio furnizeaza fluxuri live de posturi de radio din toata tara. Daca va place experienta radio traditionala, probabil ca va va placea aceasta aplicatie.

Dar asta nu este tot ceea ce face. In plus fata de posturile de muzica, puteti sa va acordati si posturi de stiri, discutii, sport si comedie. Exista, de asemenea, podcasturi disponibile in aplicatie din surse afiliate iHeartRadio si puteti crea posturi personalizate, in stil Pandora, cautand o melodie sau un artist.

Asta este totul in aplicatia gratuita, dar unele upgrade-uri ofera mai multe functii. Abonamentul iHeartRadio Plus de 4,99 USD pe luna va permite sa cautati si sa ascultati practic orice melodie, ofera salturi nelimitate de melodii si va permite sa redati imediat o melodie pe care ati auzit-o la un post de radio.

  1. Apple Music

Aplicatia Muzica este preincarcata pe fiecare iPhone. Puteti sa-i deblocati puterea utilizand serviciul de muzica streaming Apple Music. Apple Music livreaza practic intregul iTunes Store pe computer si iPhone pentru 10 USD pe luna.

O perioada de incercare gratuita de 30 de zile va permite sa incercati inainte de a va inscrie. Salvati melodiile pentru ascultare offline, creati si partajati playlisturi, urmariti artisti si multe altele.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…