Cele mai asteptate telefoane de pe piata in aceasta toamna

Cele mai asteptate telefoane de pe piata in aceasta toamna

4 Shares
0
0
4

Atunci cand vine vorba despre telefoanele mobile, cu siguranta fiecare utilizator cunoaste faptul ca primii doi producatori, in functie de preferintelor fanilor, dar si in functie de calitatea terminalelor scoase pe piata, sunt Samsung si Apple.

Daca modelul Samsung Galaxy S8 a fost lansat pe piata de ceva timp, se pare ca in aceasta toamna, cele mai asteptate telefoane mobile au fost iPhone 8, si iPhone 8 Plus.

Stand putin si analizand aceste doua modele iPhone de la Apple, putem preciza faptul ca ele vin ca si o actualizare a terminalelor lansate anterior, insa la preturi mai mari decat sunt acum acele modele.

Ei bine, modelul iPhone 8 dispune de un ecran de 4.7 inch, care are aceiasi rezolutie ca si telefonul anterior scos pe piata de catre Apple, insa se bucura de un procesor A11 Bionic care este superior procesorului pe care il are terminalul scos pe piata anterior.

Memoria RAM a acestor telefoane dupa cum se spune este de doar 2 RAM, insa spatiul de stocare este unul impresionant, acesta ajungand la 256 GB.

Despre modelul iPhone 8 Plus, trebuie mentionat faptul ca preia camerele foto de la terminalul iPhone 7 Plus, asa ca are pe spate doua camera foto principale de 12 mega pixeli, in timp ce camera frontal este de doar 7 mega pixeli.

Atat modelul iPhone 8, cat si modelul iPhone 8 Plus isi pastreaza rezistenta la praf, dar si rezistenta la apa, si pastreaza deasemenea chiar si butonul Home.

Din pacate pentru unii dintre utilizatorii de iPhone 8 si iPhone 8 Plus, specialistii nu au revenit la mufa de casti. Referitor la ecran, acesta este tot LCD, asa cum a fost fiecare ecran de iPhone, de la aparitia primului model pe piata.

Se pare insa ca, avansul tehnologic al acestor doua modele este dat de adaptarea in timp deal a panoului pentru lumina din mediul ambient, exact la fel ca si atunci cand discutam despre terminalul iPad PRO.

Mai este important de mentionat faptul ca ambele terminale iPhone filmeaza 4K la 60 de catre pe seconda, iar dupa cum spun cei de la Apple, continutul video generat de aceste terminale este de cea mai buna calitate, tinand cont ca in full hd aceste dispozitive pot sa filmize 240 cadre pe secunda, dublul modelelor anterioare iPhone.

Ambele modele se incarca wireless, iar aceasta inovatie a aparut doar acum pentru terminalele iPhone, chiar daca modele de la Samsung, LG, HTC sau Huawei, deja folosesc aceasta tehnologie.

Trebuie insa mentionat faptul ca nici aceste doua teeminale nu sunt perfecte, astfel ca au ajuns deja intr-un service iPhone pentru anumite probleme.

Primele terminale care au ajuns pe mana expertilor in reparatii iPhone, au avut probleme in legatura cu calitatea sunetului in timpul unei convorbiri telefonice. De fapt, mai exact, se aud sunete ciudate in timpul convorbirii, daca utilizatorul foloseste castile.

Se pare ca aceasta ar fi o problema software si ca va fi remediata in cel mai scurt timp posibil.

4 Shares
You May Also Like