Cei mai simpli pasi pentru conturarea fetei

0 Shares
0
0
0

Machiajul este important pentru fiecare doamna si domnisoara, si mereu vor cauta acele produse de cea mai buna calitate, si vor folosi cele mai bune tehnici care sa le ascunda imperfectiunile, si care totodata sa le scoata in evidenta anumite trasaturi.

In ultimul timp, o noua tehnica de machiaj, si anume conturarea fetei reprezinta ultima tendinta in materie de machiaj, iar in cazul in care stii cum sa realizezi acest truc, atunci ci siguranta vei reusi sa iti scoti in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale fetei.

Aceasta tehnica se refera la conturarea fetei ca fiind o modalitate ideala pentru sculptarea fetei, pentru a reda umbrele naturale si pentru a crea lumina, iar in cadrul acestei proceduri va fi nevoie sa folosesti un fond de ten bun, pudra, bronzer, highlighter, un blush si pensule speciale.

In continuare vei putea descoperi principiile de baza ale aplicarii acestor produse iluminatoare si contur, iar in cel mai scurt timp vei reusi sa obtii si tu un machiaj perfect.

Principiile de baza

Countouring

Acest concept este cel care face referire la crearea de umbre in diferite zone ale fetei, datorita utilizarii unui produs de machiaj care este mai inchis decat tenul.

Highlighting

Acest pas reprezinta iluminarea unei zone a fetei, iar acest lucru este posibil datorita utilizarii unui produs mai deschis cu 2 nuante decat tenul.

Aplicarea blushului

Acesta este un produs de machiaj care este folosit pentru accentuarea pometilor.

Bronzing

Acesta este procesul prin intermediul caruia se creaza aspectul de ten bronzat.

Dupa ce ai reusit sa iti pregatesti tenul in vederea obtinerii machiajului, cu siguranta vei putea incepe procesul de conturare a fetei. Iata cum se poate realiza aceasta procedura:

Pentru conturarea fetei va fi necesar sa ai in vedere zonele precum exteriorul tamplelor, partea inferioara a pometilor, linia maxilarului si nu in ultimul rand, conturul nasului.

Pentru iluminarea fetei va fi necesar sa vizezi triunghiul din jurului ochilor, podul nasului, mijlocul fruntii si barbia.

Blending

Imediat dupa ce ai reusit sa aplici toate produsele, acestea se vor uniformiza, fara sa lase dungi nedorite, ceea ce inseamna ca atat zonele de iluminare cat si umbrele vor ajunge sa fie evidentiate corect si natural

Evidentiere

Folosind un bronzer, va trebui sa trasezi si sa accentuezi zonele mai sus mentionate, iar datorita utilizarii unui blush vei scoate in evidenta pometii, pentru a le oferi acel aspect de roseata in obraji.

In cazul in care ai respectat cu strictete toate aceste reguli amintite in articol, si ai conturat corespunzator, atunci in mod evident machiajul fetei va avea un aspect natural si cu siguranta iti va scoate scoate in evidenta intr-un mod pozitiv cele mai frumoase trasaturi.

Fireste, la fel ca in cazul oricarui alt tip de machiaj, o importanta deosebita o au si produsele pe care le folosesti, iar solutia cea mai indicata ar fi aceea de a-ti indrepta atentia spre MakeHot, de unde iti poti alege cele mai bune iluminatoare si contur, produse de la cei mai renumiti producatori de pe piata precum W7 Cosmetics, Sleek MakeUP, Milani, L.A. Girl, etc.

0 Shares
You May Also Like