Cea mai buna combina frigorifica

0 Shares
0
0
0

Probabil ca absolut toti ne-am intrebat la un moment dat care e cea mai buna combina frigorifica prezenta pe piata din Romania.

Alegerea unei combine frigorifice conteaza cel mai mult de gusturile si preferintele personale. Cele mai multe combine frigorifice arata cam la fel si functioneaza bine. Cu toate acestea, exista mici detalii care ii pot impresiona pe unii clienti. Micile detalii fac diferenta.

In functie de bugetul si spatiul pe care il aveti la dispozitie, puteti alege dintre zeci de combine frigorifice cu diferite caracteristici, functii si stiluri. Nu putem spune cu exactitate ce vrea fiecare sa depoziteze in frigider, dar va putem ajuta cu intrebarile potrivite, care sa va ghideze sa alegeti cea mai buna combina frigorifica pentru dumneavoastra.

Cea mai buna combina frigorifica – Dimensiune

Daca va aflati acasa, luati o ruleta si masurati spatiul in care se afla frigiderul pe care il aveti acum. Acest pas este extrem de important si va ingusteaza cautarile foarte mult.

Deci notati inaltimea, adancimea si lungime spatiului in care puteti pune combina frigorifica pe care vreti sa o cumparati. Sa returnezi un frigider pentru ca nu incape in spatiul prevazut este o corvoada pentru toata lumea, prin urmare nu va grabiti.

Daca masurati doar o dimenesiune, uitati-la la lungime, caci de multe ori acesta este factorul limitativ intr-o bucatarie. Cea mai populara lungime este de 91 cm, dar exista si frigidere mai inguste.

Si adancimea poate fi un factor important daca aveti o bucatarie mai mica sau o insula de bucatarie. Inaltimea poate sa conteze daca trebuie sa glisati frigiderul sub dulapuri, dar de obicei aceasta este cea mai putin importanta dimensiune.

Cea mai buna combina frigorifica – Pretul

Sa platesti mai mult pentru un frigider inseamna uneori sa obtii o combina frigorifica de capacitate mai mare, intr-un stil mai avansat, cu functii si caracteristici inovative cum ar fi filtru de gheata sau flexibilitatea rafturilor. Dar in general daca platiti mai mult nu inseamna neaparat ca veti obtine mai multa fiabilitate, durabilitate, functionare silentioasa sau o conservare la rece mai buna pentru alimente.

La combine frigorifice preturile incep de la 1000 lei si ajung pana la peste 5000 lei. Un pret corect pentru un frigider de capacitate suficienta pentru patru persoane este de 1100 lei.

Oricum daca suneti dispus sa platiti mai mult pentru functionalitati suplimentare, cu siguranta veti gasi diverse optiuni pe piata. In timpul procesului de cumparare, retineti faptul ca preturile la combine frigorifice pot sa fluctueze destul de mult, chiar si pe parcursul a cateva zile.

Nu va grabiti, studiati piata, faceti comparatii si cautati oferte promotionale – in general in maxim doua saptamani ar trebui sa gasiti oferte promotionale pentru combine frigorifice macar intr-un magazin de electrocasnice.

cea mai buna combina frigorifica

Cat timp trebuie sa reziste o combina frigorifica?

Incercati sa cumparati o combina frigorifica pe care sa o puteti folosi cel putin 1-2 ani. Pentru modelele mai vechi de combine frigorifice veti gasi mai multe recenzii de la cumparatori si va puteti face o idee mai buna despre defectele de proiectare ce pot aparea in primii ani de folosire a unei combine.

Principalele probleme serioase la o combina pot fi eroare de racire sau defect al microprocesorului (da, si combina frigorifica are azi la baza un minicalculator). Acestea sunt componente destul de scump de achizitionat si de inlocuit la o combina frigorifica. Daca intampinati astfel de probleme puteti spune ca frigiderul este aproape inutil.

Termenul de garantie poate fi destul de scurt in unele magazine. De obicei combinele frigorifice ofera garantia 2 ani, insa exista si magazine online care ofera garantie de 5 ani. Sigur pentru diferenta de pret puteti achizitiona extra garantie.

In concluzie cea mai buna combina frigorifica de azi ar trebui sa fie fiabila, care sa o puteti folosi cativa ani buni, sa fie suficient de incapatoare pentru familia dumneavoastra, sa aiba un aspect exterior placut si sa se integreze cat mai bine in bucataria dumneavoastra, un interior bine structurat pe rafturi si sertarase si un pachet de functionalitati de bun simt (semnal avertizare sonora cand usa ramane deschisa, usi reversibile, sistem de iluminare bun etc).

0 Shares
You May Also Like