Detalii care conteaza in alegerea unor lustre

Detalii care conteaza in alegerea unor lustre

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa schimbi ceva in locuinta ta, si vrei ca aceasta sa aiba ceva noutati, cu siguranta ai putea sa te gandesti sa inlocuiesti vechile corpuri de iluminat, cu niste lustre moderne.

Atunci cand vrei sa iti alegi lustrele pentru locuinta ta, trebuie sa tii cont de cateva detalii foarte importante, detalii care te pot ajuta sa faci cele mai bune alegeri.

De exemplu, pentru living ar trebui sa alegi o lustra care sa aiba un aspect cat mai sofisticat. In acest caz, pentru living ar trebui sa alegi o lustra mai mare decat in celelalte incaperi, sau o lustra cu un numar de brate mai mare decat in celelalte incaperi.

Pentru dormitor va trebui sa iti indrepti atentia spre o lustra de dimensiuni mai mici decat lustra din living. Aici ai putea opta pe lustre in culori cat mai naturale sau pentru lustre in culori neutre.

Pentru hol va trebui sa iti indrepti atentia spre lustre hol. Daca holul este unul mic si intunescos, atunci poti alege o lustra mica in culori deschise, in timp ce pentru un hol mare si incapator poti opta pentru o lustra mai sofisticata.

Pentru bucatarie va trebui sa iti alegi o lustra care sa se potriveasca si cu mobilierul de bucatarie, dar care sa ofere si o lumina suficient de puternica. In bucatarie este nevoie de o lumina puternica dat fiind faptul ca acolo se si gateste, se si serveste masa si se spala si vasele.

Poti opta pentru o lustra pictata manual cu diverse imagini precum fructele, ceainicele, legumele, sau alte imagini, atunci cand vine vorba despre o lustra pentru bucatarie.

Ei bine, atunci cand iti alegi lustrele pentru acasa cu siguranta trebuie sa tii cont si de calitatea materialelor. Exista lustre care aparent sunt foarte frumoase, insa ele sunt realizate din materiale de calitate indoielnica.

Numarul de becuri si tupul de soclu reprezinta alte doua detalii foarte importante de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi lustrele. Puterea totala a acestora, clasa energetica si reglarea intensitatii reprezinta alte detalii importante de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi lustrele pentru acasa.

Dimensiunile lustrei, reglarea inaltimii acesteia, stilul adoptat si nu in ultimul rand garantia lustrei sunt alte cateva detalii foarte importante de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti cumperi un astfel de corp de iluminat.

In momentul in care iti doresti corpuri de iluminat pentru locuita ta, mai poti de exemplu sa iti indrepti atentia si spre aplice pentru perete, sau chiar si spre spoturi led aplicate.

Vei gasi atat la tine in oras cat si la magazinele online de lustre, foarte multe astfel de corpuri de iluminat, astfel incat iti va fi chiar foarte greu sa te decizi, atunci cand vei vedea cat de frumoase sunt toate lustrele, toate aplicele si toate spoturile led.

Cand vei alege aceste corpuri de iluminat, cu siguranta va trebui sa tii cont si de pretul acestora, pentru ca vei putea gasi corpuri de iluminat cu preturi atractive, dar si corpuri de iluminat scumpe si foarte scumpe.

0 Shares
You May Also Like