Ce trebuie sa stim despre husele flip cover pentru telefoanele mobile

0 Shares
0
0
0

Alegerea unei huse telefoane in zilele noastre a devenit o adevarata provocare. Aceasta in conditiile in care avem acces la mii de mobile, disponibile atat pe rafturile magazinelor de specialitate, cat si in mediul virtual.

Astfel, odata ce ai intrat pe un site de huse telefoane, spre exemplu superbstore, atentia iti este distrasa de zeci de categorii, prin care ai acces la huse telefoane de toate tipurile: incepand de la cele clasice, de tip toc sau agenda, pana la cele mai exclusiviste, personalizate ori cu diverse functiuni, care sa iti asigure protectie maxima telefonului tau, dar si un design atragator si iesit din comun.

Unele dintre cele mai cautate modele de huse telefoane rama ninsa cele de tip flip cover. Asa cum le spune si numele, acestea sunt realizate parte peste parte, avand darul de a oferi atat protectie adecvata pentru ecran, cat si acces rapid la informatiile de pe smartphone.

Protectie asigurata

Din punct de vedere al protectiei, putem spune ca husele pentru iphone de tip flip cover se comporta destul de bine. Chiar daca acestea lasa vulnerabile trei dintre partile laterale ale telefonului, acestea asigura o buna protectie la nivelul ecanului tactil si al carcasei.

Mai mult, unele dintre huse se monteaza direct pe partea posterioara a telefonului, inlocuind practic carcasa din fabricatie a telefonului.

Montarea acestora se face foarte usor. Practic, dupa ce se indeparteaza carcasa din plastic a telefonului, husa vine montata cu ajutorul unor clipsuri speciale, in conditiile in care aceasta este conceputa exact dupa modelul telefonului.

Altfel, s-ar putea ca montarea unei alte huse sa nu se potriveasca exact pe telefonul tau. Din punct de vedere al ecranului, acesta are asigurata o protectie adecvata, cata vreme unele huse sunt dotate si cu sistem de inchidere pe baza de capse ori magneti.

Acces facil la informatii

De asemenea, husele de tip flip cover de pe https://www.superbstore.ro asigura un acces rapid la toate informatiile de pe telefonul tau mobil. Majoritatea modelelor aparute in zilele noastre sunt prevazute cu partea frontala activa a husei, astfel incat telefonul nostru sa se deschida automat sau chiar sa initieze raspunderea la apelurile telefonice atunci cand aceasta este deschisa.

Mai mult, unele sunt prevazute cu un decupaj transparent, prin care putem avea acces permanent la notificari sau la informatiile de baza de pe telefon, respectiv ora, data sau temperatura aerului.

Conectivitate maxima

Si in ceea ce priveste conectivitatea acestea se comporta bine, avand posibilitatea cuplarii rapide la casti sau chiar folosirea telefonului pe post de tableta, prin intoarcerea acestuia pe orizontala si sprijinirea pe partea frontala a husei.

0 Shares
You May Also Like