Ce trebuie sa stii despre lampa led pentru manichiura

0 Shares
0
0
0

O lampa UV este folosita pentru realizarea unei manichiuri perfecte, rezistente. Aceasta este necesara pentru a usca eficient lacurile de unghii, indiferent ce tipuri sunt folosite. Procedura este una simplista, practic de expunere a unghiilor la lumina emisa de lampa, pret de cateva minute.

Alegerea unui astfel de produs se refera la caracteristicile sale si la cum poate astfel influenta rezistenta si calitatea unei manichiuri. O lampă led pentru unghii se distinge prin:

  • Putere – in acest sens vor conta numarul de leduri sau tuburi de led ce se “ascund” in interiorul lampii. Cele profesionale sunt dotate cu cel putin 30 de astfel de leduri, ce pot sa ajunga la o putere de 48 W. Dar in egala masura cu performanta de a usca rapid, trebuie si sa protejeze pielea si unghiile. Cele din categoria de lampi pentru incepatoare sau amatoare, pentru cele care spre exemplu isi realizeaza manichiura acasa, pe cont propriu, sunt mai slabe din aceste puncte de vedere, deci timpul de uscare va fi mai prelungit.
  • Design – poate ca la prima vedere nu conteaza, insa acele lampi cu o suprafata mai mare de uscare sunt evident mai practice. Acestea sunt necesare indeosebi in saloanele profesionale. Pe masura caracteristicilor de inalta clasa, se disting si printr-un pret mai mare.
  • Functii – o parte importanta la o lampa led pentru unghii se refera la temporizator. Acesta se refera la setarea timpului necesar pentru uscare, dupa care lampa se va opri din functionare. O astfel de functie poate usura munca depusa de manichiurista, ce trebuie sa fie atenta si la timpul de uscare, la timpul de expunere a unghiilor la lampa, cat si la continuarea muncii.

De asemenea, senzorul de prezenta este interesant, pentru ca porneste lampa instant si o opreste la un timp dorit.

Cu timpi diversi ce se pot seta, cu ventilator pentru a usca si clasic, fara UV, lampile pot fi atat de complexe in functii. De aceea, alegerea trebuie sa vizeze o atentie la detaliile de acest gen, pentru ca munca de realizare a unei manichiuri sa fie avantajata de ustensilele si dotarile folosite.

Indicatii

Trebuie spus ca sunt numerosi producatori pe nisa de lampi pentru unghii. Desigur ca va exista un interes si din punct de vedere al brandului si calitatii lampii. Insa sa nu uitam ca tine mai mult de capacitatea produsului.

Spre exemplu, lampa led de la Nolia poate fi folosita cu succes pentru manichiura, dar si pentru pedichiura, este profesionala si are un pret rezonabil. Vine la pachet cu garantie de 6 luni si chiar si servicii disponibile post garantie.

Folosirea acestui tip de lampa poate fi insotita si de recomandarea de a aplica o crema de protectie solara. Insa avand in vedere ca este de inalta clasa, este realizata dupa principiul de protectie a pielii si unghiilor.

In orice caz, aceasta face diferenta la capitolul durabilitate a manichiurii/pedichiurii, precum si la timpul de executie a procedurii. A ajuns sa fie si un etalon al saloanelor, cele dotate cu o astfel de lampa fiind clar saloane unde serviciile oferite se inscriu in lista celor ce tin pasul cu tendintele actuale.

0 Shares
You May Also Like