Ce trebuie sa cuprinda un site catering modern

0 Shares
0
0
0

Segmentul restaurantelor de tip catering a luat o amploare deosebita in ultima perioada. Tot mai multi romani aleg sa ia masa la birou sau chiar sa comande acasa o pizza sau un fel principal de mancare.

Iar motive pentru a face acest lucru sunt destule: incepand de economisirea timpului petrecut in trafic si pana la cheltuielile si timpul alocate pentru prepararea mancarii, toate acestea te determina la solutia cea mai simpla, anume, livrarea de mancare la domiciliu.

Un simplu telefon si masa iti este adusa calda la tine la usa, fara niciun efort suplimentar. Totul este sa gasesti un site catering de incredere, iar de aici pasii sunt cunoscuti de toata lumea.

Nu toate afacerile de tip catering functioneaza insa asa cum ar trebui. Multe dintre ele ajung sa piarda clienti tocmai din cauza propriei dezvoltari si a supraaglomerarii comenzilor, ceea ce conduce la imposibilitatea onorarii acestora. In sprijinul acestora vin acum aplicatii si facilitati menite sa optimizeze fluxul de comenzi si gestionarea relatiei cu clientii proprii.

Prin urmare, daca ai un site catering, iata cativa pasi prin care poti sa iti cresti afacerea si sa iti mentii totodata un grad ridicat de multumire din partea clientilor.

Platforma integrata

In primul rand, un site catering nu mai reprezinta astazi doar un centru de preluare a comenzilor si atat. El poate reprezenta o interfata utila intre tine, ca prestator in domeniul food delivery, si client. Pentru aceasta, solutiile integrate cuprind un meniu simplu si intuitiv, cu acces facil la principalele sectiuni, precum produsele si serviciile oferite, pretul si modalitatea de livrare.

Totodata, pe acelasi site catering vom gasi numarele de telefon pentru preluarea cmenzilor sau, in cazul solutiilor moderne, posibilitatea de a comanda online. Extrem de importanta este plata online a produselor.

De obicei, plata pentru produsele catering se face cash, la livrare. Prin intermediul platii online insa, banii vor fi virati direct in contul tau, astfel incat, ca administrator, vei putea gestiona in mod direct si facil fluxurile de vanzari.

Urmarirea comenzii

Extrem de important este ca pe un site catering modern vei avea la dispozitie modalitati de urmarire a comenzii in timp real. Practic, clientul va putea vedea in ce stadiu este comanda sa, cata vreme tipul de soft restaurant horeca si catering implementat este conectat la o retea GPS, care permite urmarirea intregii flote de livrare.

Interactiune cu retelele sociale

Nu in ultimul rand, odata ce optezi pentru o formula imbunatatita de site catering, acesta iti va oferi posibilitatea de a interactiona mai usor cu clientii, prin intermediul diverselor retele sociale puse la dispozitie, gen Facebook, Twitter sau Instagram.

De asemenea, multe restaurante de tip catering au servicii de mesagerie integrate, prin intermediul carora clientii se pot interesa despre anumite produse ori despre timpul de livrare a acestora.

0 Shares
You May Also Like