Ce sunt tipsurile pentru unghii?

0 Shares
0
0
0

Un set frumos de unghii este ceva ce majoritatea femeilor ar dori sa aiba. Dar nu te ingrijora daca nu te-ai nascut cu unghii frumoase si sanatoase. Saloanele de unghii ofera sfaturi acrilice pentru unghii tuturor celor interesati.

Daca nu ti-ai mai facut niciodata unghiile, conceptul de unghii false este nou. Este bine sa faci cercetari inainte de a decide cu privire la tipul de unghii dorit. Sfaturi acrilice de unghii sunt destul de comune, iar cei mai multi tehnicieni de unghii au perfectionat deja calificarea.

Ce sunt tipsurile pentru unghii si ce este acrilic?

Tipsurilee de unghii sunt bucati pre-taiate de plastic pe care tehnicienii unghiilor le folosesc pentru a crea unghii false, iar acestea pot fi achizitionate de pe Shopu.ro. Ele sunt, in mod normal, fie transparente, fie de culoare alba. Sunt neobisnuit de lungi pentru majoritatea femeilor si trebuie sa fie taiate de tehnician.

Acrilicul este un produs chimic fabricat de om care vine sub forma de pulbere si lichid pentru unghii. Pudra este amestecata cu acrilic lichid si periat peste varful unghiului natural. Aceasta imbina linia dintre varful unghiilor si unghia naturala.

Cum sunt aplicate?

Tehnicianul unghiilor va prefigureaza mai intai unghiile. Unghiile tale vor fi taiate, cuticulele impinse inapoi si toate lacurile de unghii vor fi indepartate. Ele sunt usor torsate pentru a crea o suprafata aspra.

Tehnicianul va alege apoi tipsuri pentru fiecare unghie. Acestea vor fi lipite pe varful unghiilor naturale. Se taie tipsuri de unghii, apoi se aplica solutii diferite la unghiile tale. O pulbere acrilica este utilizata pentru a amesteca varful unghiului cu unghiile naturale. Odata ce unghiile sunt uscate, ele sunt asezate, modelate si vopsite in functie de preferintele dvs.

Avantajele si dezavantajele

Exista mai multe argumente pro si contra atunci cand vine vorba de tipsuri acrilice ale unghiilor. Beneficiile includ: un set de unghii minunate si un mod rapid si usor de a obtine unghii frumoase in scurt timp.

Un alt beneficiu este ca puteti alege lungimea unghiilor. Daca aveti un timp dificil de crestere a unghiilor naturale, unghiile false va vor da lungimea dorita. Dezavantajul acestor tipsuri acrilice ale unghiilor este ca trebuie sa faceti vizite frecvente la salon pentru intretinere. Acest lucru poate fi costisitor dupa un timp.

De asemenea, unghiile acrilice sunt greu de indepartat si, odata ce sunt dezactivate, unghiile naturale sunt ruinate de-a lungul timpului. Trebuie sa purtati un intaritor de unghii pana cand unghiile se vor spulbera.

Alternative

Daca unghiile acrilice nu sunt o optiune pentru dvs., luati in considerare o alternativa. Gelurile sunt mai subtiri si arata mai realist decat unghiile acrilice. Acestea nu se ingalbenesc la modul in care unghiile acrilice tind sa o faca.

Gelurile cu unghii sunt menite sa va protejeze unghiile naturale, in loc sa le distruga cum au tendinta de a face unghiile acrilice. Gelurile pentru unghii sunt de obicei mai scumpe decat unghiile acrilice, deci, daca sunteti pe un buget strans, acest tip de cui poate sa nu fie potrivit pentru dumneavoastra.

Ei bine, acestea sunt solutiile pe care le aveti la dispozitie in momentul in care intentionati sa optati pentru unghii perfecte, si doriti sa treceti pe la salon in acest sens.

0 Shares
You May Also Like