Ce nu e convenabil sa cumperi online?

Ce nu e convenabil sa cumperi online?

0 Shares
0
0
0

Exista  tot felul de magazine online. Orice produs se regaseste in cel putin un magazin online. Oamenii au inceput sa apelezi tot mai des la astfel de magazine atat pentru a cumpara cele dorite, cat si pentru a-si deschide o afacere. Daca si tu vrei sa-ti deschizi un magazin online te ajuta cei de pe www.itexclusiv.ro.

Nu toate produsele insa merita a fi cumparate online. De ce? Pentru ca te risti putin cam mult. Iata care sunt acestea.

Produse de lux

Se pare ca 13% din produsele vandute pe internet sunt contrafacute. Sunt si site-uri ale firmelor de renume, care vand intr-adevar produse originale, insa de cele mai multe ori intalnim site-uri care vand produse contrafacute. Brandurile extrem de mari de mai multe ori nu permit achizitionarea online a produselor. Ai mare grija. In mod categoric o geanta de umar de 100 $ nu este Prada originala.

Medicamente

Medicamentele sunt folosite pentru a te trata de diverse afectiuni. In primul rand, nu trebuie sa iei niciodata medicamente de capul tau. In al doilea rad, nu trebuie sa cumperi medicamente online, deoarece nu e deloc sigur. Cel mai bine e sa le cumperi direct din farmacii, deoarece te asiguri de faptul ca intr-adevar au continutul de care ai nevoie.

Produse alimentare

Vrei sa-ti faci cumparaturile pentru a gati? Mergi si cumpara direct din magazine, deoarece poti verifica la fata locului termenul de valabilitate sau poti vedea cat de proaspete sunt anumite alimente. Sa incercam totusi sa nu fim exagerat de comozi.

Imbracaminte

Cand vrei sa cumperi imbracaminte online, trebuie sa ai o grija aparte. Multe dintre site-uri au produse care arata absolut minunat pe site, dar cand ajungi in posesia lor sunt o adevarata dezamagire. Multe din marimi nu se potrivesc, ceea ce este total neplacut pentru cumparatori.

Produse ieftine

Unii vad pe diverse site-uri oferte absolut irezistibile. Aceste produse sunt adevarate chilipiruri si de cele mai multe ori avem tendinta de a le cumpara, cu intentia de a face o afacere profitabila. Ei bine, lucrurile de cele mai multe ori nu se intampla asa cum ne asteptam.

In general, produsele foarte ieftine sunt de proasta calitate. Astfel, le cumparam bucurandu-ne ca am prins o reducere sau ca am gasit un pret foarte mic, urmand ca mai apoi sa fim total dezamagiti cand produsul ajunge la noi. Nu totul arata in realitate ca in fotografiile de pe internet.

Cumpara online, dar cumpara cu cap. Analizeaza bine toate posibilitatile pe care le ai, studiaza bine site-urile pe care intri si asigura-te ca fac cea mai buna alegere. Cumparaturile online pot fi placute, sau neplacute.

Cumparaturile online pot fi convenabile sau nu. Totul depinde de cat de bine te informezi, de criteriile dupa care alegi produsele pe care sa le cumperi. Tine cont de faptul ca nu toate magazinele online sunt la fel de serioase si nu te lasa inselat de ceea ce vezi la o prima vedere pe site-ul magazinului online pe care intri.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…