Ce modele de aplicatii mobile pot influenta pozitiv o companie ?

Ce modele de aplicatii mobile pot influenta pozitiv o companie ?

0 Shares
0
0
0

Model App- Publicitate

Acest model este util mai ales atunci cand compania doreste sa se faca cunoscuta, sa construiasca o pozitionare buna si sa castige reputatie. Aplicatiile de publicitate in aplicatie faciliteaza accesul noilor utilizatori la marca, deoarece descarcarea sa este complet gratuita.

In acest caz, veniturile sunt concepute din spatiile publicitare amenajate de-a lungul calatoriei utilizatorului. Deoarece forma de monetizare poate fi intruziva, se recomanda sa se acorde o atentie deosebita cantitatii de publicitate si modalitatilor sale de a aparea in aplicatie, deoarece excesul de promovare impiedica UX-ul. Pentru aceasta aplicatie, cumpara telefoane mobile moderne!

Modelul Freemium

Aplicatiile Freemium pot fi implementate atunci cand programul in sine este un produs sau un serviciu vital al companiei.

In acest model, utilizatorului i se ofera o experienta gratuita ca o recenzie pentru a-l convinge sa achizitioneze produsul platit. Fie cu zile de incercare gratuita, fie cu limite de acces la anumite servicii.

In acest fel, compania obtine o diversificare mai mare a veniturilor, iar clientului i se ofera posibilitatea de a plati pentru serviciul adaptat acestuia. Adica, oamenii pot alege atat pentru a cumpara pachetul complet, cat si pentru a debloca unele caracteristici ale acestuia.

E-commerce mobil

Aplicatii pentru e-commerce mobil. Acest model vizeaza utilizarea unica a aplicatiei pentru a optimiza sistemul de vanzari, astfel incat descarcarea sa este gratuita. Dezvoltarea aplicatiei se invarte in jurul efectuarii platilor digitale in siguranta si rapid.

Aceste programe mobile de comert electronic si-au dovedit eficienta in companiile care ofera produse si servicii in afara lumii digitale. In acest fel, veniturile sunt diversificate, se ajunge la un numar mai mare de consumatori si se achizitioneaza clienti fideli.

Cum au schimbat aplicatiile vietile oamenilor

Din iulie 2008, au fost create nenumarate aplicatii care au deschis usa catre noua lume.

Dispozitivele noastre mobile sunt cheia capabila sa o deschida in mijlocul unei realitati care a creat constientizarea pe masura ce trece prin societate. Trebuie doar sa aruncati o privire la numarul de aplicatii pe care App Store le-a avut in 2008 si la cele pe care le gasim astazi, multi ani mai tarziu.

La acea vreme avea doar aproximativ 500, in timp ce astazi acest numar a crescut la peste 3 milioane.

Puterea pe care o oferim aplicatiilor

In mod realist, cu totii am plasat multa putere asupra aplicatiilor mobile. Lasa telefonul intr-o zi stocat in sertar si nu utiliza WhatsApp sau orice alta aplicatie. Nu-i observi absenta?

Nu e de mirare, si asta pentru ca oamenii au adus aceste instrumente ca parte din sarcinile noastre de zi cu zi.

Ne-au influentat vietile si ne-au lasat o amprenta uriasa. Gandeste-te la Netflix, Airbnb, sau la oricare altul care te-a marcat. Acum cativa ani nu puteai sa-ti imaginezi viata cu aceste aplicatii, dar astazi ceea ce este de neconceput este sa nu le ai.

Unele studii arata chiar ca “un utilizator din Statele Unite are in medie 18 aplicatii pe smartphone-ul sau”, dupa cum indica Marketingul Direct.

0 Shares
You May Also Like