Ce iPhone ar trebui sa cumperi si la ce sa fii atent pentru a obtine cel mai bun telefon?

Ce iPhone ar trebui sa cumperi si la ce sa fii atent pentru a obtine cel mai bun telefon?

0 Shares
0
0
0

Daca vrei un telefon iPhone atunci ar cam fi cazul sa incerci sa te documentezi inainte pentru a face cea mai buna achizitie.

Gama iPhone 11

iPhone 11 PRO sau PRO MAX sunt cele mai bune din gama. Pe partea din fata este un frumos ecran OLED care cuprinde  mai multi pixeli decat iPhone 11 sau XR standard. Pe partea din spate este un panou de sticla cu un finisaj mat foarte smooth. Apple spune ca bateria din aceste telefoane Pro va dura „pana la patru ore mai mult” decat cea de pe iPhone XS, iPhone-ul de lux din 2018 pe care il inlocuiesc.

Apple iPhone 8 si 8 Plus

Daca va pasa mai mult de usurinta de utilizare decat  de afisajele mari de la marginea la margine, luati in considerare un iPhone 8 sau 8 Plus. Au aparut in 2017 si sunt cele mai puternice iPhone-uri care poarta designul clasic al butoanelor de pornire. Majoritatea utilizatorilor considera ca este mai simplu sa navigheze pe iPhone cu un senzor de amprenta si un buton de pornire, dar trebuie sa te intorci in timp pentru a obtine aceste lucruri, deoarece noile modele se bazeaza pe gesturi de navigare si Face ID.

IPhone 8 simplifica mai multe tipuri de multitasking, iar telefonul este de fapt utilizat cu o singura mana, datorita unui ecran mai mic si a functiilor de calibrare. Pentru a rezista, puterea de procesare si camerele foto sunt inca suficient de bune pentru a va servi bine timp  de cativa ani.

Apple iPhone XS si XS Max

Apple a anulat complet productia de iPhone XS si XS Max de lux din 2018, dar la fel ca iPhone XR, sunt in continuare foarte bune de cumparat. Au un procesor rapid A12 Bionic si doua camere pe spate, astfel incat sa puteti mari imaginea cu pana la 2X. XS si XS Max au ecrane OLED mai bune decat XR si rezistenta la apa usor mai buna.

Apple iPhone X

IPhone X are doar doi ani de la aparitie, dar Apple a incetat sa-l vanda dupa un singur an, deoarece,  a fost un pic prea frumos in comparatie cu linia iPhone XS din 2018. Mentinerea X-ului la vanzare ar fi afectat vanzarile XS si XR. X are un procesor mai lent decat noile modele iPhone 11, dar este suficient de bun, iar afisajul OLED arata foarte frumos.

Apple iPhone 7, iPhone SE

IPhone 7, 6S, SE si orice iPhone mai vechi dinainte de ele sunt probabil disponibile undeva, dar nu ar trebui sa cedati tentatiei. Nu au puterea de procesare pentru a tine pasul cu cel mai recent software. Vor incetini considerabil si pot inceta sa mai primeasca actualizari. IPhone 6 a fost oprit de la primirea de actualizari pentru iOS 13 si este posibil ca 6S sa nu primeasca nici iOS 14 in 2020. Fara suport software, dispozitivul va deveni mai putin sigur si va muri. De asemenea, aceste telefoane nu sunt impermeabile, iar tehnologia camerei lor nu este la fel de rafinata ca la modelele mai noi.

0 Shares
You May Also Like