Ce este un selfie stick?

Ce este un selfie stick?

0 Shares
0
0
0

In prezent, nu cred ca mai este o persoana care sa nu detina cel putin un telefon mobil inteligent, iar acest lucru se datoreaza faptului ca fara sa ne dam seama, odata cu trecerea timpului am devenit dependenti de aceste telefoane.

Tinand cont de faptul ca telefoanele mobile au avut o evolutie incredibila, iar odata cu trecerea timpului  au disparut de pe piata vechile telefoane cu butoane, iar in locul lor au aparut telefoanele cu touchscreen, care au inceput sa fie din ce in ce mai performante, nu trebuie sa ne mire deloc faptul ca suntem dependenti de aceste dispozitive.

Ei bine, tocmai din acest motiv, fiecare dintre noi vom cauta sa ne cumparam un smartphone care sa fie cat mai performant, si care sa functioneze in parametri optimi, cat mai mult timp. Indiferent de suma de bani pe care o cheltuim pe telefoane, ne dorim ca acestea sa functioneze cat mai bine.

Ce este foarte important insa de precizat, este faptul ca trebuie sa oferi o mare atentie modulul in care iti vei proteja terminalul. In cazul in care te preocupa foarte mult ingrijirea acestuia, atunci este evident faptul ca telefonul tau va fi echipat cu accesorii de protectie, iar in cazul in care va suferi un impact, acesta nu se va defecta.

Pe langa aceste accesorii de protectie, iti vei putea indrepta atentia si spre alte accesorii telefoane, care cu siguranta iti vor oferi o mai mare placere in momentul in care vei folosi telefonul.

Cei care sunt pasionati de fotografii, cu siguranta vor alege un model din gama Xperia, a celor de la Sony, deoarece ne este tuturor cunoscut faptul ca acest producator se poate mandri cu faptul ca are telefoanele cele mai performante de pe piata, daca stam sa privim strict la camera foto.

Odata ce ai optat pentru un astfel de model, cu siguranta nu te vei multumi sa faci poze simple, ci iti vei dori sa ai si poze de grup, cu prietenii tai, iar pentru asta va trebui sa iti cumperi un selfie stick.

Selfie stick-ul, este un accesoriu pentu telefoane, sau dupa cum ar spune unii, un bat pentru poze, care are suport pentru telefon, si este de dimensiuni diferite.

In trecut, un astfel de accesoriu era considerat ca fiind un monopod, sau mai bine spus un trepied care avea un picior, si care era utilizat pentru aparatele foto, insa timpul a trecut iar pe piata au aparut smartphone-urile, astfel ca aceste selfie stick-uri au fost modificate pentru a se potrivi cu smartphone-urile cele mai nou aparute.

Un foarte mare avantaj pe care il au aceste accesorii este faptul ca sunt foarte usor de transportat, si ii ajuta pe utilizatori sa faca o multime de poze de grup, in cele mai interesante pozitii. Un alt mare avantaj este acela ca il poti utiliza pentru a-ti face de unul singur poze, astfel ca poate sa fie considerat ca fiind o prelungire a mainii.

Referitor la tipurile de selfie stick-uri, acestea pot sa fie cu fir, se pot gasi selfie stick-uri cu bluetooth sau chiar si selfie stick-uri profesionale.

Asadar, un astfel de accesoriu cu siguranta trebuie sa iti cumperi in momentul in care iti cumperi un smartphone nou.

0 Shares
You May Also Like