Ce este tratamentul ultraformer?

Ce este tratamentul ultraformer?

0 Shares
0
0
0

Ultrasunetele revin in slujba frumusetii. De data aceasta, obiectivul este de a restabili tensiunea pielii. Efectul de tensiune asupra tesuturilor este obtinut prin producerea de colagen nou (neocolagen). Pentru a induce aceasta productie de colagen nou, este necesara cresterea temperaturii colagenului la mai mult de 63° Celsius.

Ultraformer

Pana in prezent, doar radiofrecventa a fost oferita pentru aceasta indicatie. Dispozitivele de radiofrecventa cresc temperatura pielii pana la 45°C si numai pe stratul exterior al pielii. Se obtine doar un efect de strangere de scurta durata, de cateva ore, legat de un edem tranzitoriu. Astfel, radiofrecventa este ineficienta in restabilirea tensiunii cutanate.

Acesta este motivul pentru care la noi folosim ultrasunete focalizate de mare intensitate (HIFU) care, atunci cand sunt emise intr-o maniera convergenta, incalzesc tesuturile la 70° intr-un singur punct, asa cum ar face o lupa cu soarele. Cel mai recent Ultraformer III tratament Hifu ultraformer revolutioneaza utilizarea HIFU in medicina estetica cu urmatoarele specificatii noi:

 • Energia fiecarui impuls este cu 300% mai mare decat cea a versiunii anterioare.
 • Noi profunzimi de tratament. La cele 3 adancimi initiale (1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm) se adauga alte 4 adancimi de tratament (2 mm, 6 mm, 9 mm, 13 mm).
 • Rezultatul este o gama mai larga de indicatii si rezultate mai bune.

Prin urmare, Ultraformer 3 este primul tratament HIFU pentru fata si corp.

Adancimea tratamentului cu Ultrashape III

Adancimea de 4,5 mm este foarte interesanta, deoarece corespunde sistemului musculoaponevrotic superficial (SMAS) la nivelul caruia HIFU va provoca o electrocoagulare ca in timpul unui lifting facial. Fara interventie chirurgicala, obtinem o contractie a acestui tesut cu o stimulare a productiei de colagen nou, de unde si efectul de lifting.

In timpul unei sedinte, se efectueaza intre 7.500 si 15.000 de puncte de coagulare pentru fiecare adancime de tratament, adica intre 22.500 si 45.000 de puncte daca cele trei adancimi sunt tratate in timpul aceleiasi sedinte.

Obiectivul acestui tratament, care este non-invaziv (fara anestezie, fara interventie chirurgicala) si lipsit de riscuri, este de a obtine o strangere a pielii si o reducere a grasimii (foarte util in cazul barbiei duble). Aceasta terapie cu ultrasunete pentru fata (ulthera ultherapy) este aprobata de FDA in Statele Unite ca lifting facial fara interventie chirurgicala.

Domenii de tratament facial cu Ultraformer III

Reintinerirea ochilor prin tratarea zonei periorbitale. Pot fi tratate linia sprancenelor, pleoapa inferioara, fruntea si tamplele. Se deschid ochii, se ridica pleoapa si se repozitioneaza spranceana.

Reintinerirea conturului ovalului fetei. Linia mandibulara este remodelata actionand pe treimea inferioara a obrazului si pe zona de sub barbie.

 • Tratament al pometilor.
 • Tratamentul porilor dilatati.
 • Reintinerire: ridicarea gatului si a barbiei.
 • Tratamentul barbiei duble: distrugerea grasimii si a tensiunii cutanate.

Tratamentul decolteului cu Ultraformer III

 • Reintinerire – lifting al decolteului.
 • Re-tensionarea – ridicarea si distrugerea grasimii de pe partea interioara a bratelor.
 • Re-tensionare – ridicarea si distrugerea grasimii de pe “manerele dragostei”.
 • Re-tensionarea – ridicarea si distrugerea grasimii abdominale (de exemplu, dupa sarcina).
 • Re-tensionare – ridicarea si distrugerea grasimii de la nivelul coapselor, viteilor si gleznelor.
 • Re-tensionare – ridicarea pielii deasupra genunchiului.
0 Shares
You May Also Like