Ce este o campanie SEO

Ce este o campanie SEO?

0 Shares
0
0
0

Campania SEO este un lucru de facut pe termen lung. Aceasta isi propune nu numai sa fie printre primii pe lista primei pagini de cautari, dar, mai presus de toate, sa pastreze aceasta notorietate. Ce strategie sa adoptam pentru a avea acest loc?

Analiza, cea mai importanta faza

Pentru inceput, trebuie sa stiti pe unde va aflati. Fiti pe piata web, cunoasteti-va pozitia, concurenta si ceea ce impartasiti, punctele forte si punctele slabe si ganditi-va cum sa va determinati obiectivele de atins.

Apoi, cercetarea cuvintelor cheie relevante este esentiala. Acesta este pasul cel mai strategic, deoarece este datorita relevantei si varietatii acestor cuvinte cheie si/sau fraze ca un site web sa apara pe prima pagina a motoarelor de cautare. Alegerea mai multor cuvinte cheie ar putea aduce o pozitie mai buna a site-ului dvs.

Exista un total de sase tipuri de cuvinte cheie:

  • Generice, care nu depasesc trei cuvinte;
  • Coada lunga, formata din mai mult de trei cuvinte;
  • Semantica, care sunt legate de cuvantul cheie principal.
  • Evenimentele curente;
  • “Evergreens”, care sunt inca in uz;
  • De tip link, facand posibila redirectionarea intr-un anumit loc.

In afara de cuvintele cheie pentru campanii seo, trebuie sa lucrati si la continut. Pentru a fi bine indexat si pozitionat, site-ul web trebuie sa aiba continut de calitate, captivant si care sa contina intotdeauna stiri recente si inovatoare si usor accesibil de catre toti.

In plus, viteza de incarcare a site-ului joaca un rol foarte important in vizibilitate, deoarece utilizatorul nu va avea rabdarea sa astepte dupa un site care are nevoie de mult timp pentru a se deschide.

Auditul

Auditul este cea mai importanta perioada pentru SEO. Aceasta permite definirea domeniilor de imbunatatire si a actiunilor corective.

Prin urmare, este vorba despre masurarea relevantei cuvintelor-cheie si modificarea acestora in cazul in care sunt deja utilizate de o concurenta majora. De asemenea, este necesar sa se stie daca anumite cuvinte cheie sunt prea slabe. In acest caz, este intelept sa le inlocuiti pentru a ridica pozitia site-ului in motoarele de cautare.

Utilizarea anumitor instrumente, cum ar fi Moz Toolbar, Google Sheet sau Ubersuggest va ajuta sa colectati informatii despre designul site-ului si sa evaluati prospetimea continutului.

Optimizarea, garanție a succesului

Conform rezultatului auditului se realizează optimizarea SEO.

Utilizarea diferitelor cuvinte cheie in functie de obiective este cruciala. Google Keyword Planner, Keyword Tool, UberSuggest si Semrush sunt generatoare de cuvinte cheie gratuite care pot fi utilizate. Acestea va ofera idei cu privire la cuvintele cheie pe care sa le utilizati.

Schimbarea acestor cuvinte cheie si diversificarea lor sunt esentiale pentru a evita o scadere a rangului de cautari. Sfat: utilizati cuvinte cheie cu coada lunga pentru a castiga spatiu pe web.

Retusarea prezentarii si a continutului imbunatateste vizibilitatea site-ului dvs., daca acest lucru a fost recomandat in timpul auditului. Cu toate acestea, este recomandat sa adaugati backlink-uri, videoclipuri, etichete si chiar bloguri pe site-ul dvs., pentru a-l propulsa.

Partajarea continutului creste, de asemenea, rata de vizibilitate a paginii web.

Pentru a castiga notorietate (pentru ca acesta este inca scopul campaniei tale SEO), un site trebuie sa fie intotdeauna disponibil. Deci, asigurati-va ca este intotdeauna online! In caz contrar, verificati gazda. Daca problema persista, luati in considerare schimbarea acesteia.

0 Shares
You May Also Like